Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בהמשך לשרשורים הקודמים,

האם יש אפשרות לתקן זמנית צינור רדיאטור מפוצץ?

נגיד בעזרת איזולירבנד ודומיו, בנדים ודברים כאלה.

הטווח שאני צריך במקרה הגרוע ביותר הוא 80 קילומטר שכולם בכביש בין עירוני פתוח.

אני יודע שעדיף לגרור את האוטו אבל זה לא השאלה אז אם אפשר לא להזכיר, ובקשר להחלפה מראש של כולם - החלפתי כמעט את כולם ואני לא זוכר מי היחיד שנשאר.. אז נחכה שיתפוצץ. תודה!

פורסם (נערך)

לא הבנתי יש לך צינור עם חור או אתה סתם רוצה להחליף את כולם?

בעקרון הלחץ יחפש נקודת בריחה לכן בכל מקרה הוא יתפוצץ לך איפה שהוא אפילו אם לעטוף את כולו.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

קודם כל יש משהו בכל חנות חומרי ביניין או טמבוריה שנקרא ״רסקיו טייפ״ על צנרת בלחצים כאלה האמת עוד לא בדקתי אבל בתור עזרה ראשונה ולפי מה שאתה מתאר שאתה מחפש זה יעשה את העבודה.

חוץ מזה יש עוד שיטה אבל זה מצריך קצת רקע טכני של לקנות חתיכת צינור לפי מטר מידה אחת יותר מהצינור הקיים ופשוט לחתוך איפה שיש חור להכניס את הצינור המקורי בשתי הצדדים ולהדק עם בנדים .

ואם אתה שואל אותי אני הייתי מחליף את כל הצינור לבד בעיקר אם זה צינור מים זה אפילו לא אמור ללכלך

פורסם
לא הבנתי יש לך צינור עם חור או אתה סתם רוצה להחליף את כולם?

בעקרון הלחץ יחפש נקודת בריחה לכן בכל מקרה הוא יתפוצץ לך איפה שהוא אפילו אם לעטוף את כולו.

הרכב ישן אז הצינורות יבשים ומתפוצצים, החלפתי את רובם הגדול (החלפתי 4 סה" אם אני לא טועה) ויכול להיות שנשאר עוד איזה 1 או 2 שלא החלפתי.

העניין הוא שאני לא יודע מי הוחלף ומי לא ואני לא רואה שום הבדל בין כל הצינורות (כולם גמישים יחסית ובסדר) אז אני אחליף רק כשהצינור יתפוצץ ולא לפני..

תנסה להשיג מישהו שיחליף לך את הצינור במקום או משהו... נראה לי שלסתום צינור עם אילתורים לטווח של 80 ק"מ מסוכן מדי.

דווקא יש לי צינור אחד שסגור עם אילתור והוא מחזיק כבר 1000 קילומטר אבל האילטור לא כזה טריוויאלי אז חשבתי אולי יש משהו יותר פשוט שאפשר על המקום לסדר

קודם כל יש משהו בכל חנות חומרי ביניין או טמבוריה שנקרא ״רסקיו טייפ״ על צנרת בלחצים כאלה האמת עוד לא בדקתי אבל בתור עזרה ראשונה ולפי מה שאתה מתאר שאתה מחפש זה יעשה את העבודה.

חוץ מזה יש עוד שיטה אבל זה מצריך קצת רקע טכני של לקנות חתיכת צינור לפי מטר מידה אחת יותר מהצינור הקיים ופשוט לחתוך איפה שיש חור להכניס את הצינור המקורי בשתי הצדדים ולהדק עם בנדים .

ואם אתה שואל אותי אני הייתי מחליף את כל הצינור לבד בעיקר אם זה צינור מים זה אפילו לא אמור ללכלך

תודה!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?557811-%D7%90%D7%A9%D7%9E%D7%97-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A2-%D7%A2%D7%9C-%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%9B%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-quot-%D7%A8%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%95-%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A4-quot

רשום כאן שזה פתרון טוב לטווח שאני מחפש אז אני אבדוק. גם הראיון השני טוב, אבל צריך איזה שכבה קשיחה ביניהם לא? אחרת איך הם יהודקו?

פורסם

אני לא ידע כמה עולה לעשות ראש מנוע במונדיאו אבל אם הצינור הסורר וזה שהדבקת(ומחזיק כבר1000 ק"מ) עולים יחדיו 2000 "ח אז החסכון שלך מובן.

הרסקיו טייפ הזה נועד להיות פתרון זמני ולפי מה שאתה מתאר פתרונות זמנים אצלך זה לא בדיוק 80ק"מ+-.

פורסם

זה הצינור של הרדיאטור חימום פנימי, פשוט אטמתי אותו עם איזה עץ ובנד

אני מדבר במקרה שצינור חיצוני יתפוצץ (אלה שמחברים את הרדיאטור למנוע) אני אסדר את זה עד שאחזור הביתה ואתקן (לא בעיה)

• תוכן חדש...