Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחשבה שנייה, יכול להיות שמה שכתבתי לא הוגן כלפי הפיאסטה, פשוט כי מעולם לא הייתה לי סופר-מיני אחרת, אז יכול להיות שזו הסופר- מיני הטובה ביותר, פשוט אין לי בסיס להשוואה (אני רק זוכר, כשקניתי בלחץ הזמנים שבו הייתי, יונדאי איי 20 עלתה מחיר דומה, אבל בגלל דעותיי הקדומות תמיד אעדיף גרמני על קוריאני).

הרי רוב המכוניות שהיו לי עולות כחדשות לפחות 50% יותר והיום אני נוהג באוטו שעלה, כחדש, כמו ארבע וחצי פיאסטות חדשות, אז זה קצת לא הוגן.

אם נראה שאני סותר את עצמי כשמצד אחד כתבתי תמורה טובה למחיר ומצד שני כתבתי שעדיפה משומשת טובה יותר, אז הכוונה שלי היא שבין החדשות אני עדיין חושב שרכב חדש ואמין ב 75 אלף ש״ח זו תמורה טובה למחיר. מצד שני, באותו מחיר ניתן לקנות מונדאו בת 3 עם 203 כ״ס, כמו שאחד מחברי הפורום הזה קנה.

יכול גם להיות שזה אוטו נהדר לבחור צעיר, אבל אני באמצע שנות ה- 40 שלי, אז עברתי אולי את הגיל (ברוך השם, עם גב וכושר של בן 18, אז הבעייה היא לא נוחות או תנוחה, שהיו בסדר, אלא פשוט העובדה שנהייתי מפונק עם השנים).

לגבי מה שכתבו לי כאן:

1. כתבתי בעצמי שאין לי להלין אלא על עצמי שלא עשיתי נסיעת מבחן, אז אין צורך להזכיר לי את זה. אם הייתי עושה נסיעת מבחן וגם יוצא מהעיר הייתי מגלה את חוסר המומנט (רוב חיי נהגתי על ידניות, למי שרמז שאני לא יודע לנסוע על ידנית) וכמובן את הגימור הזול.

2. מדדתי צריכת דלק בעיר של 1:12. אני מניח שמחוץ לעיר זה היה מתקרב לנתוני היצרן של 1:18.

3. למיטב זכרוני, הטיפול היקר ביותר, במוסך מורשה, היה בסביבות 600 ומשהו ש״ח.

4. ואין ספק שמי שקנה עשה עיסקה מצויינת.

באופן נדיר, הסוחר סימס לי שהלקוח שלו שקנה את אוטו לביתו בת ה-26, מרוצה (ואני מניח שהוא שילם כמה אלפים יותר ממה שאני קיבלתי, הסוחר צריך להתפרנס...).

פורסם

אני זוכר פוסט מהלל ומשבח את הרכב כמה ימים לאחר הקנייה.

היה כתוב בו משהו בסיגנון של "למה לשלם יותר? יש ברכב הזה הכל"

פורסם

לא זכרתי כזה דבר, אבל מפאת גילי חשבתי שאולי שכחתי ובדקתי הודעות שלי מהעבר.

אין לי הודעה כזו.

הכי קרובה זו ההודעה שלהלן, בשרשור שבו התייעצתי לגבי הקנייה, אז אכן כתבתי משהו כמו ״למה לשלם יותר״, אבל זה היה לפני שקיבלתי את האוטו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?446255-רכב-שני-ידני-פוקוס-i30-פיאסטה-i20&p=3563885

פורסם
לא זכרתי כזה דבר, אבל מפאת גילי חשבתי שאולי שכחתי ובדקתי הודעות שלי מהעבר.

אין לי הודעה כזו.

הכי קרובה זו ההודעה שלהלן, בשרשור שבו התייעצתי לגבי הקנייה, אז אכן כתבתי משהו כמו ״למה לשלם יותר״, אבל זה היה לפני שקיבלתי את האוטו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?446255-רכב-שני-ידני-פוקוס-i30-פיאסטה-i20&p=3563885

זה היה בפייסבוק

• תוכן חדש...