Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בתאריך 13/11 החלפתי בולמי זעזועים קדמיים לרכב,

ואם אני לא טועה מאז שאני מסובב את ההגה עד הסוף (לא משנה לאיזה צד) ונותן גז שומעים רעש של דפיקה מהגלגל הקד' שמאלי,

זה קורה גם שאני מתחיל לנסיעה לרוורס יש רעש של הדפיקה מאותו מקום,

לפני שאני הולך למוסך לבדוק,

ממה נראה לכם זה יכול להיות ?

יכול להיות זה קשור לבולמים שהחלפתי?

הרכב הוא מאזדה 3 2006 5 דל' , 1.6L

תודה מראש.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

יש מצב לעזרה?

קודם כל הדפיקה שרשמתי בתגובה למעלה עדיין קיימת,

עכשיו שמתי לב שנוסעים לאט בחניה שהגלגל מסובב עד הסוף שומעים מלא רעשים של דפיקות קטנות ומהירות ,

וגם מידי פעם שומעים איזה רעש מוזר מהאזור של הגלגלים כאילו משהו נוגע במשהו ומשתחרר מהר (אין לי כל כך דרך להסביר את זה),

אני חוזר שוב , כל הבעיות האלה התחילו מאז שהחלפתי בולמי זעזועים קד', (מתחרט שהחלפתי ),

יש דרך לדעת איזה חלק נדפק או ללכת למוסך?

תודה מראש!

עריכה:

משהו ששכחתי לרשום,

ב 13/11/15 לאחר החלפת הבולמים היו רעשים בסיבוב, והוחלף מייסב בולם ימין בלבד,

יכול להיות שצריך להחליף גם את השמאלי? אז שהחלפתי הוא לא היה מרעיש.

עריכה אחרונה על ידי yoelb00

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

תחזור למוסך שהתקין לך את הבולמים שיעבור וייבדוק שכל הברגים יושבים וסגורים כמו שצריך כי במיתלים ברגע שבורג משוחרר זה יורגש בתופעות למיניהם. שייבדקו גם את פעמוני הציריות בעניין הנקישות שאתה שומע בנסיעה בסיבוב.

פורסם

תבדוק כריות בולם וכל מה שמסביב לבולם וכל מה שפירקו מסביב.

כשהמתלה שלי היה משוחרר, אף אחד לא ידע מה הבעיה וסתם החליפו חלקים, כולל אלו שנחשבים "מומחים".

לי אישית כל המתלה היה משוחרר והיה לי תופעות דומות לשלך, אבל בגלל שזה טויוטה היא עמדה בהכל , גם בבאמפרים וגם בבורות ושום דבר לא קרה, אבל נסעתי עם הכל משוחרר. חיזוק מחדש אצל דוד שלי והכל בא למקומו.

• תוכן חדש...