Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר על יונדאי סונטה, שנת 2000 מנוע 2000.

החלפתי אטם שסתומים עקב נזילות שמן מסביב, ובתוך הפלאגים, ועדיין יש נזילות.

מה לעשות, כלומר לבדוק, לפני שאני נכנס למוסך?

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

את המשטחים יכול להיות שיש סדק באחד מהם ויכול להיות שיש עיוות.

כמו כן יכול להיות שלא סגרת נכון / האטם ברח מהשגם שלו או שנשאר לכלוך.

פורסם

האטם כנראה לא מקורי, הוא עלה לי 100 ש"ח.

הוספתי סיליקון בברגים, כי לא קיבלתי איתם גומיות.

לגבי הלכלוך אבדוק על הבוקר.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

פורסם

אם האטם לא מקורי מומלץ למרוח שיכבה עדינה של סיליקון ולסגור לפי מומנט דרוש. לא ברור לי למה שמת סיליקון על הברגים. בקיצור...יש צורך בפתיחה חוזרת של המיכסה והידוק מחדש כולל שיכבת סיליקון עדינה.

פורסם

תודה

מחר בבוקר אעשה מה שכתבת.

פורסם

שלום לך,

גם אני עם הלאנטיס שלי חוויתי את התופעות הללו עם אטם חליפי (40 ש"ח), סיליקון לא עזר (לי לפחות, וניסינו פעמיים). אטם מקורי פתר את הנזילה לצמיתות ועלה 85 ש"ח.

תנסה שוב עם הסיליקון (RTV של נירלט עמיד עד 180 מעלות ועולה רק 12 ש"ח בחנות הקרובה לביתך), ותראה אם הנזילה חוזרת. אם חזר אין מנוס ממקורי.

פורסם

מניסיון עם 2 סונטות: האטם הלא מקורי מזיע אחרי יומיים...

לגבי מקורי אני לא יודע...

אני מאמין שסיליקון יפתור את הבעייה.

פורסם

יש לשים לב שגם על אטמים מקוריים חלק מיצרנים (מזדה לדוגמא) דורשים סיליקון, לא על כל האטם בנקודות מסויימות.

מזדה דורשים לשים סיליקון בנקודות החיבור של החצי ירח של הקאמשפטים עם המשטח של הראש. קוואסאקי דורשים סיליקון על כל החצי ירח..

יום טוב גם לך

פורסם

כנ"ל לגבי גטס ואקסנט. בנוסף יש לוודא סגירה אחידה של הברגים עם ידית מומנט, ברוב המקרים המומנט נע סביב 10 ניוטון מטר.

Stay Dirty

• תוכן חדש...