Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני כמה ימים מיצובישי לנסר 2011 1.5

ואני מעוניין לדאוג לתינוקת הזאת מבחינת טיפולים. בתוך מיכל העיבוי ראית שישי נוזל קירור בצבע כחול ואין לי מושג של איזה חברה זה ואיזה סוג.

רציתי לשאול האם הצבע הוא סימן היכר של נוזל קירור???

כלומר אוכל לגשת למועד אוטודיפו ולקנות נוזל קירור כחול או שיש כמה סוגים באותו צבע???

בנוסף ציינו לי שיש להשתמש בשמן מנוע סינתטי מלא, יש המלצות לחברה מסוימת??

פורסם

בכל מצב אל תקנה נוזל קירור באוטו דיפו. אם כבר אז רק מקורי או משהו שעומד בתקן.

לצערי באוטודאטה אין פירוט של נוזל הקירור אבל קח את שאר הנתונים על המנוע:

lancer.pdf

לגבי שמן מנוע, תמלא 5w40 סינטטי מלא של יורול למשל.

Stay Dirty

פורסם

הבנתי שיש מקורי באוטו דינו. איך אדע מה התקן??

ומה עם נוזל הקירור הקיים באוטו, הכחול??

אי אפשר לגשת לקנות נוזל קירור כחול אנטיפריז לונג ליין????

פורסם
אני מנחש ניחוש פרוע שזה מה שאתה צריך: לחץ כאן.

השאלה שלי זה האם זה תקין שאני אקנה את זה ואוסיף למיכל שלי יחד עם הנוזל הכחול שקיים שם למרות שאני לא יודע איזה סוג זה ומאיזה חברה????? האם יגרום לבעיות????

ומה התקן בכלל של מיצובישי לנסר 1.5???? לא מוצא באינטרנט

פורסם

פשוט תקנה את הגלון הזה ותחליף את כל הנוזל קירור...פתרון יותר פשוט מאשר לפחד אם אפשר לערבב או לא.

הזדמנות טובה לרענן את מערכת הקירור שלך.

פורסם

שאלה - חסר לך נוזל ואתה רוצה להוסיף או שאתה רוצה שיהיה לך גלון של נוזל ליתר ביטחון?

אם חסר מעט נוזל אין בעיה להוסיף מים רכים ( מי מזגן או לקנות מים כאלה ).

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...