Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית לרכב

popo111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי רכב מסוג מאזדה 3 שהייתה בו דיבורית של חברת פלאפון (תמונה: http://screencast.com/t/hAsc1MC9) ואני רוצה עכשיו לממשק אותה לפלאפון שלי.

איך אני עושה את זה בדיוק?

אני צריך להיות לקוח של פלאפון ע"מ לממשק את הדיבורית למספר שלי?

תודה מראש לעונים!

פורסם

זה מכשיר טלית GPS (ללא סים, כך ברשת פלאפון).

אתה צריך לקשר את המכשיר ברשת פלאפון (לפי המס' המזהה של המכשיר במדבקה שמאחור, או לומר לפלאפון איזה מספר היה מותקן על המכשיר קודם (וכך הם יזהו אותו ויקשרו למספר שלך).

השלב הבא - זה לצרוב את המספר שלך ע"ג המכשיר (התעסקות של 2-3 דקות במכשיר).

הערת אגב - המכשירים האילו, לפחות ברשת פלאפון "זמנם קצוב" (לפי מה ששמעתי, רשת פלאפון אמורה להפסיק לתמוך בהם בעתיד הלא כ"כ רחוק - שוב, מה ששמעתי מעובד פלאפון ואין לי אימות לזה מגורמים אחרים).

תוספת - אגב - ה-GPS במכשיר זה כבר אינו נתמך ברשת פלאפון (לא שכשעבד, היה כל כך מוצלח...).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת!

אדבר מחר עם פלאפון.

לא התכוונתי להסתמך על הGPS, אלא להיעזר בדיבורית של הרכב.

פורסם

קח בחשבון שזה בתוספת סמלית חודשית של כ 5.5 שקלים. לא זוכר בדיוק. לחבר שלי יש.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בוקר טוב.

אני מציע שתבדוק קודם אם ניתן להפעיל מכשיר כזה ברשת של המפעיל שלך.

את זה הייתי צריך לומר לך עוד בתחילת התגובה הראשונה שלי.

אם התשובה שלילית לא הייתיי מתאמץ יותר מדיי עם זה (גם לא עובר מפעיל רק בגלל זה).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...