Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב, סאגת חיפוש הלאנטיס שלי עוד לא הסתיימה

מה דעתכם על הבדיקה (לא אני עשיתי, אלא מישהו אחר שבדק את הרכב לפני שלושה ימים)

כנראה שזה לא ממש כסת"ח... אלא רכב גמור?

יש לציין שהרכב מטופל כל השנים במוסך מורשה כולל ספר טיפולים.

עשה 149,000

תודה חברים

test.JPG

עריכה אחרונה על ידי artr100
פורסם

הרכב עבר תאונה לא גדולה לדברי הבעלים, אבל קצת מפחיד כל ההלחמות בשילדה

וגם המנוע לא נראה תקין, אני כבר לא יודע מה זה כסת"ח ומה זה לא.

noogie, אחורה פנה , קדימה צעד , זו כנראה עצה טובה.

הוא רוצה עליו 14,500

פורסם

איתמר, תבדיל בין תאונה קלה לתאונה עם תיקון מסיבי ברכב שעד כמה שאני זוכר לא נבדק וספק אם תוכנן לעמוד בתאונת דרכים.

לא חסר לאנטיסים באמת שלא.

פורסם

noogie - אז איפה הם כל הלאנטיסים ?! :lol:

אני כבר כמעט חודש מחפש אחד סביר, כל השלושה שראיתי עד עכשיו היו עגלות מקרטעות, חריקות

קפיצות בנסיעה, רעשים מהמנוע, רעשי 'גרררררר' מגל הארכובה, רעשים מקרקשים מלמטה, חלקי פח שבורים ומה לא

כירכרות על בנזין במקום סוסים.

כמובן שבטלפון כולם מספרים עד כמה הרכב מעולה ובמצב יוצא מן הכלל!

אגב, הלכתי לראות רק שלושה, כי את השאר אפילו לא שווה לנסוע ולראות, אפשר לשמוע לפי הסגנון של הדובר בצד השני.

פורסם

אז למה להתעקש על רכב בן 13 במחיר כזה?

בתוספת של אלפים בודדים יש לנסר קלאסיק או אימפרזה שעדיפות בהרבה וכנראה שיהיו במצב טוב יותר.

לי יש אימפרזה 2006, רכב שנסחר באיזור ה 17 אלף שקל, אמין מאוד, צריכת דלק בערך כמו כל משפחתית 1.6 מהשנים האלה, ואמינות מופלגת של סובארו. יש המון כאלה למכירה, מאמין שאפשר למצוא כמה שמורות.

בהצלחה.

פורסם

התכוונתי שהבדיקה רעה ומה שיצא בה טוב זה האגזוז והספידומטר.

בהתייחס לזה שהרכב נפוץ, ושיש לו מקבילים ראויים [ונפוצים] כמו קורולה\סיוויק, חבל לך להתפשר.

לכל אחד יש שכן שהיה נגד בקבע בפלמחים או צנובר וקנה לאנטיס לבנה ב'חבר' ועשה עליה 6,000 ק"מ בשנה,

טיפל במוסך המקורי ביפאן ופעמיים רב עם אישתו - פעם אחת כי היא נשענה על הרכב ובפעם השנייה כי היא רצתה

שהוא יסיע אותה עם החברות לי-ם והוא אמר לה "את יודעת שאני לא נוסע עם רכב מלא בעליות!".

אתה תזהה אותו לפי השפם הצר שלו, רצף מדבקות הטסט על השמשה, הג'ילדה שנרכשה בשנת 63',

אורח חייו הקפדני והאובססיה שלו למכור את הרכב כחדש.

אז תקנה ממנו.

שים לב לא לשאול אותו יותר מדי שאלות, כי בשלב מסויים הוא יגיד לך 'תודה חביבי, שלום לך', יניע וייסע.

תתחדש !

תמונות

The first one to get angry loses

פורסם

חחח סיוויק, אני לצערי לא מכיר שכן כזה :-)

אני יודע שיש אלטרנטיבות, אבל עברתי כבר כל כך הרבה עד שהתקבעתי על הלאנטיס

פשוט נסעתי ברכב, והוא בדיוק מה שאני מחפש

גם אמינות, גם נוחות יחסית, צריכת דלק סבירה, גם מראה יפה יחסית לשנתון.

אני לא רוצה שוב רכב שיבקר במוסך כל שבוע

אין לי כסף או סבלנות בשביל זה.

אני צריך אוטו שנוסע, שעושה טיפולים פעם בשנה וזהו, ואני יודע כמובן שזה עניין של מזל ושום דבר לא מובטח

אבל עם לאנטיס הסיכוי שיהיו תקלות רציניות - נמוך יחסית לאחרות.

תכלס התקציב האמיתי שלי הוא עד 10,000, ולא 14.

ככה שבגדול אני יודע שהמחירים שאנשים מפרסמים נתונים למשא ומתן, אני לא מתכוון ולא יכול לתת יותר מ-10,000 ש"ח.

אז בהתחלה גם הסתכלתי לכיוון הלאנסרים, שנים 2001 ו-2002, אבל זה ממש לא זה

הלאנסר יחסית רכב טוב, אבל שותה יותר, נעים פחות לנסיעה, בטיחותי פחות ובגדול נראה כמו עבודת פחחות אחת גדולה (לפחות בשנתונים האלה), והמחיר די דומה ללאנטיס, אז למה בעצם?

תבינו, אני מגיע מסיטרואן סקסו 2001, שהיה רכב נחמד בשביל התחלה, אבל בשנה הוצאתי כמעט 3500 על תיקונים

אז כבר אין לי מאיפה לשלם ואין לי סבלנות שהרכב שלי ישב במוסך פעמיים בחודש ואני אצטרך לנסוע באוטובוסים.

אז אחרי כל הלמידה והבדיקות הגעתי למסקנה שלאנטיס קלאסי בשבילי, הוא הרבה אוטו בשביל מעט כסף (ככה אתם כותבים תמיד)

רק צריך למצוא כבר את הלאנטיס שמחכה לי איפשהו.

לגבי יונדאי אלנטרה, אני באמת לא מכיר את הרכב, אבל אני שואל את עצמי - למה להוציא עשירייה על יונדאי הקוריאנית ואולי די טובה, ולא להוציא את הכסף על לאנטיס היפנית עם האמינות הידועה וחוות הדעת הכל כך טובות ?

אני גם יכול למצוא אחלה פיג'ו 206 במחיר כזה, ואפילו עם קילמוטראז' נמוך

אבל (וסליחה מראש יסמין, שהיא אחלה נציגה של חברת לובינסקי) אני לא חוזר לעולמות הסיטרואן/פיג'ו/רנו

לפחות לא בשנתונים האלה (ושוב ליסמין - דיברנו על זה, ואני באמת חושב שהשתפרתם מאוד בשנים האחרונות, והפיג'ו 108 שעליה עשיתי סיבוב קצר מרגיש כמו אחלה רכב)

סיימתי עם צרפתיות לתקופה הקרובה.

אני יודע שאפשר גם לנסות לחפש יונדאי גטס או אפילו פולו מהשנים האלה

אבל יש לי תחושה טובה יותר לגבי הלאנטיס

אבל זה לא אומר שאם לא אמצא בזמן הקרוב אמשיך לחפש לאנטיסים לנצח

אני צריך רכב, אני כבר בלי רכב כמעט חודש...

תודה

פורסם

גם אמינות, גם נוחות יחסית, צריכת דלק סבירה, גם מראה יפה יחסית לשנתון.

אני לא רוצה שוב רכב שיבקר במוסך כל שבוע

אין לי כסף או סבלנות בשביל זה.

אני צריך אוטו שנוסע, שעושה טיפולים פעם בשנה וזהו, ואני יודע כמובן שזה עניין של מזל ושום דבר לא מובטח

אבל עם לאנטיס הסיכוי שיהיו תקלות רציניות - נמוך יחסית לאחרות.

אמינות - בתקציב שלך זה תלוי רק בצורה שתחזרו את הרכב. אתה קונה רכב ב 14K ולא ב 140K.

צריכת דלק סבירה בלאנטיס? ממש לא. היא נחשבת דיי זוללת דלק.

על מראה אין מה להתווכח.

"האמינות הידועה של מאזדה" לא תהיה רלוונטית אם הרכב הוזנח ובטח אם הוא מזדקן.

ככל שהרכב ישן יותר= סיכוי גבוהה יותר לתקלות.

אומר לך את זה מנסיון עם יפאניות.

פורסם

תודה איתמר

התקציב שלי הוא 10K

אני מודע לכך שבתקציב שלי אני לא יכול לצפות שהכל יהיה מושלם

צריכת דלק סבירה בשבילי היא 1 ל-11 בנסיעה משולבת, 80% מהנסיעות שלי הן בינעירוניות במישור

ככה שאני מניח שהלאנטיס תענה על הציפיות.

אני יודע מחברים, ממכרים, מפורומים ומכל מוסכניק שפגשתי בחיי, כולל האחרון שהוא מנהל מקצועי של מוסך מורשה של רכבים שהם לא יפניים, שאמר לי ואני מצטט "בתקציב שלך, ומקסימום תוסיף קצת, תחפש רק יפניות, ושאף אחד לא יספר לך סיפורים אחרים..."

אז לקחתי את העצה שלו ושל מוסכניקים אחרים שפגשתי בתקופה האחרונה, ואני לא רוצה לא קוריאניות, לא צרפתיות, ואפילו לא רומניות :-)

אז מה אתה ממליץ לעשות?

התקציב שלי הוא 10K , אולי בלחץ 11K

נגיד שלא אצליח למצוא את הלאנטיס אותה אני מחפש

איזה עוד אופציות יש לי ?

תודה

פורסם

רכב מוזנח ועייף. ימבה דברים לסדר. ימבה. הכל עולה כסף.

ב-5000 ש"ח זה מחיר הוגן, כי יש לך בערך 5000 ש"ח לזרוק על סידור דברים כדי להביא אותו למצב סביר - מערכת הקירור נוזלת, הרבה גומיות קרועות שכנראה הביאו לבעיות נוספות (דהיינו תצטרך להחליף מסרק הגה וכו'), בולמי זעזועים שכולם גמורים, צמיגים שצריך להחליף, רצועות במנוע וכו'. גם אחרי שתשקיע, זה יהיה רכב אחרי תאונה.

תנסה לחפש KIA CERATO. רכב שמבוסס על האלנטרה, בתקציב שלך תוכל לקנות אחת חדשה יותר ובמצב טוב יותר מהזוועה על גלגלים שלקחו כאן לבדיקה.

• תוכן חדש...