Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מעוניין לחסוך את הוצאת הביטוח חיים וההוצאות הנלוות שבלקיחת משכנתא ולקחת הלוואה רגילה כביכול אבל כדי לצמצם את הריבית (עד 4%) אני מעוניין למשכן את הנכס.

יש לי 75% מערך הנכס ואני צריך הלוואה של 25% בלבד מערכו לתקופה של עד 5-6 שנים.

האם חייב לעשות ביטוח חיים כאשר ממשכנים בית?

האם זה ריאלי לקבל ריבית משכנתית על הלוואה רגילה?

אשמח להצעות

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

כנראה שלא תחסוך כלום, כי ההלוואה אלטרנטיבית שתקבל תהיה יקרה יותר מהלוואת משכנתא רגילה בשיעור גבוה יותר מה"חסכון" של היעדר ביטוח חיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ניתן לקבל הלוואה מסחרית רגילה , כאשר הביטחון שלה הוא נדל"ן, ואז אתה אכן פטור מכל ביטוח חיים.

הבעיה היא ,הריבית שתקבל , שתהיה גבוהה מריבית על משכנתא רגילה.

אחוז המימון יחסית נמוך , לכן אתה עשוי לקבל ריבית מסחרית טובה, כמובן תלוי ביחסיך עם הבנק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בדקת מה עלות ביטוח החיים?

לפני שנתיים וחצי לקחתי משכנתא לטווח קצר (חלק כגישור לשנה וחלק ל-4 שנים). התחלתי את המיקוח על מחיר ביטוח החיים בהצעה של 500 ש"ח לחודש, סגרתי ב-270. צריך להוסיף שהייתי בן 55 ואשתי בת 54, מה שמייקר מאד את הביטוח.

ממליץ לפות"ש להתחיל סקר שווקים יסודי ולנהל מו"מ אגרסיבי, קרוב לודאי שבסופו של דבר ביטוח חיים סטנדרטי יהיה הפתרון הזול ביותר.

אם יש לך ביטוח חיים אחר בדוק אפשרות לשעבד אותו לטובת המשכנתא, אם הדבר אפשרי לא יעלה לך דבר למעט עלות סמלית של רישום השעבוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנוסף למה שספריאל רשם, סתם לידיעה שיש עמלה בבנק, בכל בנק, על הלוואות לדיור. כך שיכול להיות שבסוף שגם הריבית תהיה יותר גבוהה, וגם תשלם יותר עמלות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בדקת מה עלות ביטוח החיים?

לפני שנתיים וחצי לקחתי משכנתא לטווח קצר (חלק כגישור לשנה וחלק ל-4 שנים). התחלתי את המיקוח על מחיר ביטוח החיים בהצעה של 500 ש"ח לחודש, סגרתי ב-270. צריך להוסיף שהייתי בן 55 ואשתי בת 54, מה שמייקר מאד את הביטוח.

ממליץ לפות"ש להתחיל סקר שווקים יסודי ולנהל מו"מ אגרסיבי, קרוב לודאי שבסופו של דבר ביטוח חיים סטנדרטי יהיה הפתרון הזול ביותר.

אם יש לך ביטוח חיים אחר בדוק אפשרות לשעבד אותו לטובת המשכנתא, אם הדבר אפשרי לא יעלה לך דבר למעט עלות סמלית של רישום השעבוד.

יש לך המלצה מאיפה אוכל להתחיל? אשמח להמלצה גם על חברות זולות.

בנוסף למה שספריאל רשם, סתם לידיעה שיש עמלה בבנק, בכל בנק, על הלוואות לדיור. כך שיכול להיות שבסוף שגם הריבית תהיה יותר גבוהה, וגם תשלם יותר עמלות.

בכמה זה מסתכם פחות או יותר?

זה מחזיר אותי שוב לרצון לקחת הלוואה רגילה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אני התחלתי אצל סוכן הביטוח שמבטח לי את הדירה וסגרתי בסופו של דבר בישיר. לא זוכר את פרטי המו"מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פות"ש כנס לאתר של הבנק בו מתנהל חשבונך ובדוק מה העמלה על הלוואה לדיור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...