Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום שבת ה 8.3.03

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אגיע כמובן ... אבל מעניין אם יש מצב לקטגוריה חדשה - 0 וופרים.

כי זה מה שיש לי כרגע באוטו :)

Leon Cupra 2009

פורסם

טוב ביררתי ויש מי שיבוא איתי אז כרגע כנראה ואני מגיע, רק מה לדעתי הם הגזימו לגמרי עם כל הקטגוריות, במצב הזה יהיה מתחרה אחד נגד עצמו בכל קטגורייה. הצעתי למקס שאולי יעשו קטגוריית RAW SPL שרק תעסוק בSPL של הרכב ולא בהתקנה, עיצוב וכל שאר השטויות שהורסות את המטרה העיקרית של התחרויות האלו.

זה כמו שבתחרות SQ נותנים נקודות על עיצוב, ממש שטות לדעתי, איך עיצוב המערכת משפיע על איכותה?!?

פורסם
גם כל הקטע של בטיחות והתקנה הורס את המטרה העיקרית, ויש משהו בדבריך אייל כמה מכוניות כבר יגיעו (פעם שעברה היו 12)?

דווקא על בטיחות אני מוכן גם שיורידו נק'.

אצלנו אומנם לא מגיעים לרמות שזה מסוכן.

תיקרא מה החוקים לגבי התקנת מצבר נוסף ואז בכלל תישתגע

פורסם

וכמו תמיד , כשיש מפגש אני לא יכול להגיע כי אני עובד בשבתות :cry: בדיוק סיימתי להתקין את ה-PPI וה-HIFONICS, דרוש קצת כיוון והכל יהיה בסדר ...

פורסם

עזבו שטויות בואו בשביל הכיף! אני מגיע וגם מתחרה כשאני יודע שאין לי סיכוי לנצח בכלל כי אני נכנס באופן אוטומאטי לקטגורית מקצוענים (לפי החוקים) ואין לי שם סיכוי.

אבל למי אכפת אני הולך בשביל לראות ולהראות.

מקווה לראותכם. :lol:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...