Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מוכר את הרכב שלי (טולדו 2013). על הרכב קיימת הלוואת בלון ע"ס 44 אלף ש"ח מול בנק הפועלים, וכמובן שהרכב משועבד לבנק.

במצב שהרכב משועבד הבנתי שאי אפשר לבצע העברת בעלות.

יום חמישי אני והמוכר הולכים ביחד לבנק הפועלים, המוכר מפקיד חלק מסכום הרכב (44 אש"ח) לחשבון הבנק ומיד הבנק פודה את ההלוואה ומסיר את השעבוד.

לאחר מכן אנחנו רוצים ללכת לדואר לעשות העברת בעלות. האם לא תהיה בעיה לעשות העברת בעלות אחרי ביקור בבנק וביטול השעבוד? האם זה מתבטל מיידית? או צריך לחכות ימים עד שאפשר לעשות העברת בעלות?

תודה

פורסם

שיעבוד מתבטל מידית.

למשכון לוקח עד שבועיים להתעדכן, אין מניעה מלבצע העברת בעלות כאשר הרכב ממושכן אך חשוב לדעת זאת, כי אם יבצע בדיקת משכון בדואר יוצג לו שהרכב ממושכן. לבטחון הקונה ניתן להוציא מהבנק שלך אסמכתא לביטול המשכון.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

גם לי היה את אותו הסיפור, והקונה רצה לעשות בדיקה בדואר האם יש משכון, הלכתי לבנק וביקשתי שהשיעבוד והמישכון יירד מיידית, הם נתנו לי אסמכתה שהרכב לא משועבד ושלחו אותי עם מסמך לרשם משכונים(משהו כזה) הלכתי לשם ושם במקום ביטלו לי את המשכון, אם הבנק עושה את התהליך הזה זה לוקח 30 ימי עבודה(לטענת הבנק) ככה שאם חשוב לך לעשות את זה מיידית זה אפשרי, קצת טרטורים והכל יהיה בסדר

• תוכן חדש...