Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברשותי רכב פיאט פונטו ספייס 2006, יש לי בעיה מוזרה.

לפעמים הרכב "נחנק" לי בטורים נמוכים.

ז"א במידה ואני נוסע על הילוך רביעי מגיע לצומת שהתנועה רק התחילה בה אני מוריד להילוך 3 במהירות של 50 ק"מ אז הרכב מתחיל לההחנק וסוג של לרעוד. ואז אני צריך להוריד להילוך 2 (טורים גבוהים) על מנת שהבעיה תפתר.

מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לבעיה הזאת? מה עלויות התיקון? תודה רבה!

פורסם

ראשית יש לבדוק שלא מדובר בבעיית הצתה כלומר לבדוק את הפלאגים וחוטי ההצתה וסלילי ההצתה. האם בסלד סרק הכל יציב ואין נפילות בטורים מרגע ההנעה?

ממליץ גם לבצע סריקת תקלות לראות אם קיימת תקלה כל שהיא שנשמרה.

פורסם

אם הרעידות עקביות - זאת אומרת לדוגמא אתה שם חמישי ב20 קמ"ש ולוחץ חזק ומקבל תמיד את אותה רעידה שנעלמת עם הטורים - כנראה תושבות. אם הם אקראיות (אותה בדיקה לדוגמא ואתה מקבל "מכות" מדי פעם אבל הן לא רצופות) זה כנראה בעיה בהצתה או בהזרקה.

פורסם
אם הרעידות עקביות - זאת אומרת לדוגמא אתה שם חמישי ב20 קמ"ש ולוחץ חזק ומקבל תמיד את אותה רעידה שנעלמת עם הטורים - כנראה תושבות. אם הם אקראיות (אותה בדיקה לדוגמא ואתה מקבל "מכות" מדי פעם אבל הן לא רצופות) זה כנראה בעיה בהצתה או בהזרקה.

הרכב מתחיל להיחנק כך שאין סיבה שיהיה מדובר בתושבות.

פורסם

במידה והתופעה חוזרת לסירוגין יש לבדוק את צינור האויר המקשר בין מסנן אויר לסעפת יניקה כמו כן יש לבדוק צינורות ואקום מחוברים כראוי או שאינם חתוכים. בנוסף יש לבדוק את הבית מצערת חשמלית.

• תוכן חדש...