Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אמא שלי חשבה שמצאה דיל המאה- ארוחת בוקר זוגית ב59 שקלים.

3 זוגות ו2 ילדים הצטרפו,גם לילדים הוזמן קופון.

הגענו למסעדת אדמ'ס באשקלון,מלבד זאת שכל מי שהגיע היה עם קופונים כמונו- כולם לא קיבלו שרות,ואנשים ישבו במשך שעה ומחכים.

טוב... מעשנים סיגריה ממתינים כמו כולם.

שעה בול עברה כשבינתיים רק הוציאו מיץ תפוזים לשולחן ולחם קר- זאת אומרת חצי לחם מופשר וחצי קר.

ניחא.

אחרי כרבע שעה נוספות ופניה לבעלים- יש בעיה עם הביצים,ממתין למשלוח.

*למה אתה לא אומר? אולי אני אנצל את השובר בפעם הבאה ובינתיים אזמין טוסט?

אחרי כחצי שעה נוספת- מוציאה חביתה יבשה וכמה חתיכות דג מלוח .

בקופון מופיע סלומון+ ביצי דגים אדומות .

האמת? לא מתלהב לא מזה ולא מזה, אבל המלצרית מוציאה את המנה בלי למצמץ כאילו "ככה זה מה יש".

הוריד מתחיל להתנפח- בעל המסעדה נראה המום,הבן שלו נראה המום.

אני רואה שכל מי שיושב סביבנו גם לא מקבל את האוכל שמגיע לו... ומתייאש.

מקבל זיכוי על הקופונים וסלאמת על ישראל- אהה ובהבטחה שבפעם הבאה עליו.

הכי מציק לי בכל העניין?

למה אתה לא מדבר? לא מעדכן?

יה בן אדם,תבוא תגיד מה הבעיה נסתדר- נזמין משהו אחר, תפצה אותנו בקינוח זול.

בקיצור- זה מה שחשבתי שיקרה עם קופונים,זה מה שציפיתי וזה מה שקרה לבסוף.

מפלס העצבים ירד בהרבה כשראיתי שהוא עצמו אובד עצות.

אני במקומו? בחיי שמציע אלטרנטיבה אחרת- לא ביקשתי בחינם.

אגב, אותה מלצרית הייתה מרוויחה על להגיש ארוחת בוקר ל3 זוגות 120 שקל טיפ בלי למצמץ.

אמרנו ש100 שקל זה מחיר יפה לזוג ושילמנו 60 אז 40 כל זוג יתן לה בתור טיפ.

יש מצב שאני לא רואה דברים נכון- מהנסיון שלי אני לקוח שלא "נתקע" .

בסוף נגמר במקדונלד'ס :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הקופונים האלה זה חרטא גם לבעל העסק כי מי שבא עם קופון לא יקנה שום דבר מעבר לעסקה שבקופון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הלכתי לנשיא 1 באשקלון עם קופון של חבר.. קיבלתי את המנה שלי+פינקו אותי ואת הבחורה שהייתה איתי בקינוח שלא כלול על חשבון הבית.. יש מצב שהמקום שהיית בו בעייתי?

פורסם

הנשיא מקום פצצה בלי קשר לכלום,הם תמיד מפנקים.

יש מצב שהמקום מאעפן גם בכללי- לא מכיר לעומק יותר מדי, אבל מה שבטוח שגם לא אכיר.

פורסם

בד"כ מסעדה מנסה לשווק את עצמה ע"י הקופונים האלה.. מוזר שהיא דאגה להיכנס לרשימת הקופונים כדי למשוך לקוחות אבל לא דאגה לשמר אותם שיבואו פעם הבאה גם בלעדיהם, מפגר לאללה

פורסם

לא מסכים עם המסקנה שקופונים זה ״חרטא״.

יש לי נסיון טוב מאוד עם קופונים במס׳ מסעדות בהן ביקרתי. יותר מזה, יש לי נסיון מצויין עם חופשה בחו״ל דרך קופון.

כנראה שהמסעדות בהן ביקרתם לוקות בשירות, ולא הייתי חוזר אליהן גם עם כסף מזומן.

מסעדות שמתנהלות בחוכמה ממנפות את עניין הקופונים, החשיפה גדולה יותר ותנועת הסועדים רבה יותר.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

המסעדות הבעיתיות הן אלו שלא יודעות לצפות/להערך מראש את עומס התנועה, הן מנסות לקדם את עצמן ואז מוצאות את עצמן בבעיה כשיש יותר מדי אנשים ולא יודעים איך להתנהל, הייתה פעם כתבה על זה בערוץ 2.

מסעדה נורמלית שעושה קופונים בדר"כ עושה הגבלות (מנה מסוימת שעליה יש להם יותר רווח לדוגמא) ומנסה "לפנק" את הסועדים שמכירים אותם במחיר מוזל, בדר"כ יהיה להם תפריט מיוחד עם תוספות למנות הרגילות, הם יודעים לעמוד בעומס, וסה"כ מגדילות מכירות וממנפות את זה למקום טוב.

הבעיה הגדולה - איך תדע מה זה מסעדה נורמלית ומה זה לא? בדיוק בגלל זה אם אני מכיר, אני קונה, אם לא, אז לא.

אגב הקופונים מורידים לבעל העסק את המחיר לתחתונים, לפעמים אפילו למחיר עלות, בעל העסק חושב שזה יביא לו לקוח שיקנה עוד, ואז הוא מגלה שהלקוח לא נאמן ורק רוצה את מה שהובטח, בעל העסק מבין שהוא הולך להפסיד וככה זה גם נראה בסופו של דבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בטח שזה חרטא. קופונים נועדו לחסכנים. גם אם האוכל טעים רוב האנשים לא יקנו שום דבר מעבר לקופון, שלא לדבר על להשאיר טיפ למלצר. כן, ראיתי את זה בעצמי.

רוצה למשוך אנשים? תפרסם, או שתציע איזו מנת פתיחה בחינם בתנאי שמזמינים עיקרית. כך גם הלקוח יכול לבחור מהתפריט מה שנראה לו ולא כל המסעדה מזמינה את אותה מנה, וגם בעל העסק לא נדפק עם מיטב קמצני ישראל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שום דבר טוב לא יוצא מקופונים. או שזה מכשיר ״מחודש״ או מלאי ישן או שסתם תקבל שירות בזוי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה חד משמעית לא נכון, יש מסעדות שיודעות איך לעשות ולקבל קופונים, גם שילמת פחות וגם אתה יוצא מאושר.

לא אחת יצא לי לשבת במסעדה ותוך כדי ההזמנה גיליתי משולחן סמוך שיש קופון, לאחר ששאלנו את המלצרית אם אפשר להציג לה את הקופון בטלפון ביצענו הזמנה וחסכנו בדיוק עם אותן מנות שרצינו להזמין.

פורסם

לא מסכים עם ההגדרה שכל הקופונים זה "חרטא".

אישתי ואני לא פעם לוקחים קופון של 1+1 דרך כרטיס האשראי, תמיד זה בת"א - רמת השרון - הרצליה, ותמיד תמיד זה אחלה דיל.

אחרי שאנחנו כבר מכירים את המקומות, הם בתודעה, והם זוכים לביקורים חוזרים כבר בלי דילים כאלה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני בעבר חשבתי שהקופונים נמכרים במחירי הפסד, על מנת להרוויח לקוח שיבוא פעם נוספת ללא קופון. המסקנה שלי היא שזה לא תמיד נכון. יש מסעדות מוכרות ועמוסות שמפרסמות קופונים ושוב ושוב בהפרש מספר חודשים. יש לקוחות שבאים פעם אחר פעם עם קופונים. המסקנה שלי היא שבמקרים כאלו, המסעדות מרוויחיות פחות, אבל לא מפסידות. אגב, בהרבה מסעדות הקופון למעשה נותן הטבה דומה להטבה שניתנת בארוחה עסקית, שהמסעדה בכל מקרה מציעה בשעות הצהריים.

פורסם

מקס, אני אשקלוני ובחיים לא שמעתי על אדמס אבל נראה לי שזה פשוט הסטנדרט של המקום.

פעם הבאה קח קופון לפרדיסו ותהנה ממקום נחמד ואוכל לא רע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...