Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים לגולף MK2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אפשר למוצוא במחיר טוב בולמים קדמיים לגולף MK2 ???? יש אולי איז אתר מחול שיש משלוח לארץ???

תודה מראש

פורסם

בזמנו הזמנתי בולמי בילשטיין גז מקוריים לגולף שלי מ-www.eurocarparts.com,

יצא סה"כ בסביבות 1500 ש"ח כולל משלוח ומכס כאן בארץ.

אם הייתה לי גולף2 1.3 הייתי קונה בולמים בארץ (KYB,Monroe ושות').

צחי.

No worries 8)

פורסם
?????????????

GTi 205, I would ask to be a little bit more patient, not always you'll get answers to your questions within two hours and eighteen minutes, it's called internet and it's not like you're going to replace the shocks five minutes after you get the answer from the first forum user

.For answers right away you can call some stores during their business hours

- Also, I highly recommend to you to read this if you don't wish to find your messages being edited at some point

על מנת לשמור על רמה גבוהה בפורום, אתם מתבקשים לשמור על מספר כללים בסיסיים:

...פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. כמו כן,

זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם!!!!!!!!!!!!!!

.Moti

• תוכן חדש...