Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

התחדשתי ברכב איביזה ספורט 1600 2011 5 דלתות ויש לי שאלה...

הבנתי לפי מספר חיפושים שיש אפשרות לביטול האורות קבועים באיביזה(כאשר אני שם את המפתח בסוויץ' האורות נדלקים אוטומטית גם אם הגלגל על "0")

ניסיתי את השיטה עם האור גבוה ואיתות ימינה או שמאלה אך זה לא עבד...

ניסיתי להתקשר למוסך מורשה צ'מפיון בבאר שבע אך הם אמרו שלא ניתן לבטל את זה גם בעזרת מחשב...

אם תוכלו לתת לי הסבר איך לעשות את זה או להפנות אותי למישהו שמבין בזה מאיזור נתיבות-באר שבע זה יהיה מצויין... תודה רבה!

ד"א מישהו אמר לי שצריך לחתוך איזה כבל צהוב מספר 3 בקופסת פיוזים אבל אין לי מושג למה הוא התכוון, צירפתי תמונה מהלוח פיוזים IMG_20150911_132628.jpg

פורסם

בכל מקרה, נזכיר שמדובר בפונקציה בטיחותית שעלויות פעולתה זעומות, ולכן עדיף לא להתעסק עמה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נפתחו כאן בפורום המון נושאים בהקשר הזה כמו שלך בדיוק.{וזה כולל אותי גם}

הכבל המדובר אינו נמצא בבית הפיוזים, אלה בתוך בית המפסק של האורות.

KWON:

אשמח מאוד באם יש לך את הידע המתאים או את הדרך הנכונה לנטרל את ה"פונקצייה" העלובה הזו לצמיתות, ללא חיתוך הכבל הנ"ל.

מפני שעד עכשיו {לעניות דעתי}, אף אחד לא הוכיח או אראה לאחרים, כיצד לנטרל את זה בעזרת המחשב, ללא התערבות "כירורגית".

פורסם

אצלי בלאון בטלתי את האופציה של הדלקת אורות עם פתיחת סוויטץ' דרך המחשב, אצל חבר באיביזה 2012

חרשנו על כל פורומים בארץ ובחו"ל והפתרון היחידי זה אכן לחתוך כבל של מפסק אורות.

הוא החליט להמשיך לנסוע ככה ולא לבטל.

פורסם

בלאון 2012 שהייתה לי ביטלתי את הפונקציה הזו במוסך מורשה צמפיון עוד כשהרכב היה בת' אחריות. האורות דלקו קבוע גם ביום וגם בלילה לא היה חיישן אור. לכן ביטלתי כי לא ראיתי שום צורך שהם ידלקו בקיץ החם ושפוי אור. גש אולי למוסך רון. יש מצב שאולי יעשה לך את זה גם ללא עלות. בהצלחה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...