Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושד שצינור הניקוז נסתם. הבנתי שפותחים אותו על ידי נשיפה מהחלק החיצוני של הצינור. הבעיה היא שקצה הצינור ממוקם במקום עם גישה בעייתית - מחוץ לבניין.

איך ניתן לטפל בתקלה מתוך הדירה ?

פורסם

תוכל לנסות להסיר את מכסה הפלסטיק של היחידה הפנימית, לפרק את צינור הניקוז המקורי של המזגן [חלק קצר וקצת שונה מהשרשורי הלבן הרגיל שלאורך כל הדרך הלאה], ומשם לנשוף.

קח בחשבון שייתכן שזו לא סתימה מחפץ זר אלא וואקום שנוצר מכך שהצינור לאורך הדרך קיבל כיפוף או עיקול חד וכד', ואז נשיבה לא תעזור אלא רק הסדרת הצינור לכל אורכו בצורה ישרה.

גילוי נאות: אני לא מזגניסט, אבל קרה לי מקרה דומה וזו הפעולה שביצעתי והכל הסתדר.

אולי תמתין לתגובה של איציק.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בינתיים הצלחתי למצוא גישה לחלק החיצוני של צינור הניקוז. נשפתי אליו קלות ושמעתי רעש של בועות מכיוון המזגן. כששאפתי קלות התחילו לזרום ממנו מים.

כיצד ניתן לדעת שבאמת פתרתי את הבעיה ? להפעיל את המזגן ולחכות לראות שהוא לא נוזל אל תוך הבית ? לכמה זמן צריך להפעיל אותו בשביל לדעת שהוא תקין אם הוא לא מטפטף ?

• תוכן חדש...