Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו זוג צעיר, מחפשים רכב יד שנייה, רצוי קטן יחסית - אך עם תא מטען בסיסי, רצוי חסכוני יחסית בדלק,

חשוב לנו מאוד שהוא יהיה אמין, כמה שפחות תקלות אפשריות.

מן הסתם רצוי שיהיה גם בטיחותי

גיר - אוטומטי

תקציב - עד 40,000

שימוש עיקרי - על בסיס יומי - נסיעות קצרות בתוך העיר.

2-4 פעמים בשבוע - נסיעה של כשעה-שעה וחצי על כבישים מהירים.

נהגת עיקרית עם ניסיון של 13 שנה ללא תאונות ועבירות, נהג משנה ברמת נהג חדש

המליצו לנו ללכת על יפניות - טויוטה, מאזדה, הונדה, מיצובישי (מקווה שאני לא טועה בארץ).

המליצו גם על יונדאיי.

עד היום נהגתי על המיצובישי לנסר של המשפחה - עובד נהדר ומאוד נוח לנהיגה אבל גדול ומגושם ואוכל לא מעט דלק, נראה לי שעדיף משהו קטן וחסכוני יותר

לסיכום - באלו דגמים הייתם מתמקדים? איזה מחירים אנחנו יכולים להשיג?

נשמח מאוד לייעוץ

פורסם

מאחר וזה נסיעות עירוניות ורק שני אנשים- אין צורך במשפחתית ואפשר להסתפק במיני או סופרמיני.

סוזוקי ספלאש ,ניסן מיקרה .

אפשרות שונה - פיאט פונטו איבו, מגיעה גם אם בגרסאות מאובזרות יותר- יש לבדוק אם מסתדרים עם הגיר הרובוטי.

אפשר לשקול גם מכונית מיני כמו יונדאי I10.

פורסם

נראה לי שיונדאי אקסנט (או קיה ריו, זה אותו רכב פחות או יותר) תתאים לכם מאוד. אמינה עם מינימום תקלות, תא מטען שהוא הרבה יותר מבסיסי, בטיחות גבוהה (האקסנט מגיעה עם 6 כריות אוויר), צריכת דלק טובה בזכות מנוע 1,400 סמ"ק (לא 1,600 סמ"ק כמו במשפחתיות רגילות). בתקציב שלכם אפשר למצוא אחת מודל 2009-10 עם קילומטראז' נמוך.

פורסם
מאחר וזה נסיעות עירוניות ורק שני אנשים- אין צורך במשפחתית ואפשר להסתפק במיני או סופרמיני.

סוזוקי ספלאש ,ניסן מיקרה .

אפשרות שונה - פיאט פונטו איבו, מגיעה גם אם בגרסאות מאובזרות יותר- יש לבדוק אם מסתדרים עם הגיר הרובוטי.

אפשר לשקול גם מכונית מיני כמו יונדאי I10.

לגבי מכוניות מיני - בסופו של דבר יש לנו גם נסיעות בינעירוניות כמה פעמים בשבוע, וכל הכבישים מסביבנו הם של 110, מאוד לא מומלץ לנסוע כאן לאט. השאלה שלי היא אם מכוניות מיני יכולות לעמוד בזה? או שהן מתאמצות מאוד להגיע לשם?

פורסם

יכולות לעמוד בזה, מניסיון. אבל אם מדובר על כמה פעמים בשבוע עדיף לחפש סופרמיני גם בשביל הנוחות וגם שיהיה יותר כוח.

• תוכן חדש...