Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה קורולה 1998 אוטומאט, כסופה, עשתה יותר מ-400 אלף ק"מ אבל זה ממש לא מורגש, הכל עובד, חלונות חשמליים, מראות חשמליות, כמעט אין סימני זיקנה בפח. הוחלף מנוע לפני 60000 ק"מ. עברה טימינג, משאבת מים, חידוש אלטרנטור, תושבות מנוע, ציריות, רדיאטור די חדש, כיוון פרונט לא מזמן, בקיצור מטופל במקסימום ששייך

כמה אוכל לקבל על הנערה הזו?

פורסם

אני הייתי שם עליה מחיר מחירון במידה וכל הדברים האלו תוקנו והורכבו כמו שצריך ביחד עם מנוע חדש ובריא (לפחות כך זה אמור להיות ).

בעצם, רק לפי התיאור שלך שהפח נראה כמו חדש הייתי שם מחיר מחירון...יש להן מחלות של צבע ופח.

אגב, אפשר לדעת למה הלך המנוע ב340 אלף?

פורסם

ואני הייתי שם 35% פחות לפחות, מה עם משולשים וגיר, ובולמים, ומערכות חשמל, ריפודים (בטוח שכיסא הנהג עבר ימים טובים יותר).

בקיצור אצלי הוא היה נקנה רק "כמציאה".

פורסם (נערך)

למה איתמר?

אתה מקבל את אחד הדגמים הכי מוצלחים של טויוטה מבחינת אמינות. ובטח ובטח כשהוא החליף חצי אוטו.

אז לא הייתי שם עליה 15, אבל אם היא נוסעת כמו שצריך ורוב החלקים חדשים והמנוע החדש מתפקד כאילו הגיע מהיצרן עם 0 ק"מ, הייתי שם עליה בכיף 10 אלף עם פח שעדיין לא סבל מהשמש עוד יותר טוב...

עריכה:

במחשבה שנייה, לפי השם שלך אני מקווה שאני לא "אשכר" אותך ממחשבות.:lol:

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

היתה לי מיצובישי לנסר 93' עם הרבה פחות ק"מ ובמצב מושלם מבחינה מכאנית קוסמטית וגם המכלולים הכל עבד כמו שצריך, הרכב טופל במוסך מורשה יבואן מיומו הראשון.

נמכר בצער לפני 3-4 שנים בערך עם 170000 ק"מ (היד הקודמת היתה אישה מבוגרת שבקושי נסעה והאוטו כל היום היה חונה בחניה מקורה) הרכב נמכר ב 4500 ש"ח, זה הכי הרבה שקיבלתי עליו, ביקשתי יותר וניסיתי כמה שבועות למכור ולא הלך. מי שקנה באמת הרוויח אחלה רכב שבעולם שנוסע כמו חדש וגם טופל על ידי במוסך מורשה יבואן בקביעות.

למה לי לשלם סכום כזה על רכב עם מעל 400 אלף ק"מ שהשוק היום מוצף במכוניות? כי זה טויוטה?

מדובר ברכב זקן ולא משנה איזה רכב זה - ברגע שהוא מתיישן יתחילו תקלות (ועדיין לא דיברתי על הסיכוי למכור בעתיד).

אבל זו דעתי, וכפי שכתבתי פותח השרשור מוזמן לפרסם את הרכב שלו ולנסות, יש סיכוי שהוא יצליח למכור במחיר טוב יותר.

עריכה: מודעה שמצאתי ביד 2

1234.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

באמת שאין היגיון לשלם על הרכב הזה 10 אלף ש"ח, זה מחיר של אקסנט מ2004-2005, אמנם האקסנט יותר קטנה אך מודרנית בכמה שנים טובות ולא פחות אמינה. מי שיתעקש ימצא גם אלנטרה 2002-2003 במחירים האלה או פורד פוקוס.

400 אלף ק"מ, חצי רכב הוחלף, כמו שנאמר פה, לא יותר מכמה אלפי שקלים, וגם זה לא יהיה קל בגלל הק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שוק המשומשות הוא כזה שברמת המחירים של עד 10000 ש"ח יש עודף היצע אדיר. לדעתי לא יותר מ5000 ש"ח וגם זה הרבה.

תחשוב שב-15000 ש"ח אפשר לרכוש מיצובישי לנסר 2005/6.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אגב, אפשר לדעת למה הלך המנוע ב340 אלף?

אין לי מושג, קנית אותה אחרי החלפת המנוע. זה היה אצל גברת בתור רכב שני, וההסטוריה הקודמת לא ידועה לי. לפי זה שגם הרדיאטור היה חדש לגמרי אני מנחש שהראש הלך בגלל חימום יתר, ואם היא שכחה מים אז בטח גם שמן, ואז הכל הלך. זה סתם ניחוש. אגב היפודים והפלסטיק שלמים לגמרי.

פורסם

4000 - 5000 שקל גג. פאקינג אוטו עם 400,000 ק"מ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אפשר למצוא אלנטרה 2006 ב13000 שמורות וטובות

ועדיין יהיו את הפראיירים שמוכנים לשלם 20-25 אלף ש"ח על יאריס בת 12-13 ואת האלו שיהיו מוכנים לשלם 30 אלף ש"ח על משפחתית בת 10 כמעט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טויוטה קורולה זה רכב מצויין אבל לדעתי לא יתנו לך יותר מ5000 בגלל הק"מ, אני אישית בכלל לא הייתי נוגע ברכב עם ק"מ כזה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...