Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן.. הרמקולים הקדמיים שלי הם JBL סידרת CENTURY

והם דיי מאוד גדולים.. עכשיו הבעיה היא.. שבפונטו כמובן אין עומק מספיק לרמקול

ולכן אני לא יכול לשם את הרמקול ולסגור ליו את הפלסטיק.. מישהו יודע אם יש איזו שהיא אפשרות לעשות משהו יפה אצל מתקין ברמה גבוהה (האם אוטו-פרט טוב בשביל זה)?

כי ביקשתי הצעה להתקנה ויצא מחיר דיי יפה (גבוהה) אבל לא נורא מידי בישביל התקנה שאני יודע שהם ברמה מאוד מקצועית!...

האם למישהו יש הצעות אחרות לחסוך בכסף או פתרונות חלופיים?

פורסם

תראה אני מאמין בהתקנה יקרה אבל בשביל להתאים איזה JBL מסכן, יש לי פונטו ויש שם מספיק עומק לדחוף הרבה רמקולים טובים כמו מוראל דוטק, פוקאל קוולר, DLS ועוד...

דרך אגב , אל תשים את הטוויטרים במקום המקורי! ראה הוזהרת!!!

פורסם

יש לך פונטו HGT?

בכל אופן אני מדבר כאן על רמקולים של JBL סדרת CENTURY... אם אתה יודע או לא.. אלו מפלצות בגודל ובעוצמה! שהם מוציאים

לפי הנתונים הם מוציאים כ 90 וואט RMS נקי... מפלצת הרמקול ... אני יביא את המידות עוד מעט...

פורסם

אני שמעתי אותו על פיאט פונטו רגילה.. וזה היה מדהים.. אני בטוח שעל הפונטו החדשה זה יהיה פי 10 יותר טוב (רכב הרבה יותר אטום!)...

ככה שאני יודע מה אני רוצה מעצמי, ומה אני מחפש... אני שם את הרמקול על רוקפורד 400.4

אני שוקל להרים אותו בברידג... :)

100 וואט .... לתת במקום 50

אני מבצע עליו 4 ברידג'ים... עם ונטה קטנה או סליל אני כבר יראה... כי הוא ירד ל 2 OHM..וזה יקרע לו תתחת... כי מאחורה יש לי רמקולים של רוקפורד 75/150 RMS ... 6X9

ככה שזה יעבוד טוב

פורסם

לפי ההודעה שלך אתה באמת ג'וקר אמיתי. מה זה 4 ברידג'ים אם אפשר לשאול?

זה שהרמקול יכול להתמודד עם 90W לא אומר שהוא עוצמתי.

ונטה או סליל? על מה אתה מדבר?

אתה עושה ברידג' ומוריד אותו ל2 אוהם, ממש עשית פה סלט אמיתי.

מצטער אם נשמעתי קוטל, אבל נראה לי שהודעות צריכות להיות יותר מובנות ושגם יכילו מידע נכון ואם הן לא אז שההודעה שאחריה תנסה לתקן את המידע.

פורסם

קודם כל לדעתי הצליל המתכתי ברכב שלך יחגוג לפי הערכתי (אני אישית לא יכול לשבת באוטו כזה יותר מ5 דקות גג), 4 ברידג'ים - שיחקת אותה! ראיתי המון את זה עדיין לא!

ואל תחשוב שאם שמעת את זה ברכב מסוים אצלך תשמע יותר טוב כי הרכב אטום יותר,

יש מיליון אלמנטים שמשפיעים על הסאונד!

דרך אגב אם אתה שומע מוזיקה אלקטרונית הציוד דווקא כן יכול להתאים, אפילו טוב :D

פורסם

אחי יש רמקולים של וולקן usa שהם בדיוק למידה של הפיאט וגם שאיכות הרבה יותר טובה מכל jbl יש לחבר כאלה באוטו והם מפציצים!!!!!!!!!

אני מצים שתחזיר את ה jbl ותביא את הוולקן ואם תרצה אז אח של זה עם הפונטו הוא מתקין מקצועי וגם ישיג לך אותם בזול (לא גנוב!!!) ישר מהיבואן... אז אם תרצה אני אביא לך את הפל שלו...

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם

לא יודע מה זה רמקולים וולקן USA אבל מה שכן זו חברה לא מוכרת וסביר להניח שהרמקולים שלהם גם יהיו פחות טובים מJBL.

אולי הרמקולים נשמעו לך טוב אבל זה לא אומר שהם ישמעו טוב למישהו אחר במיוחד בהתחשב שזו חברה לא מוכרת ועצם הקביעה שלך שהם ישמעו יותר טוב מכל JBL היא לא רצינית ואף מגוכחת.

פורסם

אחי אם אתה לא מכיר וולקן אז אין לך מה לחפש פה!!!

אני החבר עם הפונטו ואחי במקרה הוא מתקין מקצועי

שהתקין מספיק מערכות כדי לדעת שוולקן זה רמקול מעולה!!!

וזה שאתה קורא על רמקולים וחושב שאתה מבין זה אחד אבל ניסיון לדעתי קובע פה...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

לPUNTOGT אתה לא תחליט מי יהיה או לא! זה שאחיך מתקין (מי קבע שהוא מקצועי?) ומוכר וולקן USA (שם מאוד מוכר :lol::lol::lol: ) לא אומר בהכרח שהוא רמקול טוב ואני מוכן להתערכב שמוראל דוטק הרבה יותר טוב!

אז אחי קח הכל בפרופורציה ובלי עצבים אתה לא יכול ליהות אוביקטיבי כלפי אחיך והרמקול המדובר לא מוכר בכלל

פורסם
אחי אם אתה לא מכיר וולקן אז אין לך מה לחפש פה!!!

אני החבר עם הפונטו ואחי במקרה הוא מתקין מקצועי

שהתקין מספיק מערכות כדי לדעת שוולקן זה רמקול מעולה!!!

וזה שאתה קורא על רמקולים וחושב שאתה מבין זה אחד אבל ניסיון לדעתי קובע פה...

חשבתי על לכתוב משהו כתגובה, אבל קראתי את ההודעה שוב והבנתי שחבל על המאמץ.

פורסם

בוא ניתן לאוזניים ולניסיון להחליט בסדר ?

ב"ה נתראה בג'מאקאנה...

ואז תשמע :wink:

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...