Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה מטרידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אישה החלטתי שגם אני חייבת להבין קצת יותר במה שקורה ברכב שלי ולכן אני פונה אליכם גברים יקרים :-o

לאחרונה הופיעה לי מנורה שדולקת קבוע- ציור של מנוע לדעתי. נאמר לי שזה "מיצערת". יש לכם מושג מה זה אומר וכמה מהר אני צריכה לטוס למוסך לטפל בזה?

פורסם

זה יכול להיות כל מיני דברים וצריך להתחבר עם סורק תקלות כדי לשלוף את קוד התקלה.

מאיפה את בארץ ?

באיזה רכב מדובר? והאם מורגש שינוי כלשהו בסחיבה ?

VSFL-diagnostics.jpg

Stay Dirty

פורסם

אם מדובר בנורה כתומה שנראית כמו ציור של מנוע הרי שמשמעותה היא תקלה באחד ממכלולי המנוע.

בניגוד לנורות אדומות שמשמעותן היא תקלה חמורה ואסור להניע את הרכב, נורה כתומה מציינת תקלה שדורשת ביקור במוסך אך לא אוסרת להניע את הרכב.

כפי שציינו מעלי יש לחבר לרכב סורק תקלות ואז תתקבל התקלה המדויקת. מצערת זו רק אפשרות אחת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

נירית שלום, יש כאן כללי כתיבה בסיסיים, כל מי שכותב כאן חייב להקפיד על הכללים האלה:

כותרת הודעה בפורום טכני צריכה להירואת ככה:

דגם רכב, נפח מנוע, שמת ייצור, תאור הבעיה/שלאה.

לדוגמא: סובארו ג'סטי 1.0 1991, נורת תקלה נדלקה.

ופירוט נוסף בגוף ההודעה.

בבקשה פרסמי מחדש לפי הכללים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...