Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מסך נקסוס 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש מקום מומלץ באזור המרכז שיכול להחליף מסך לנקסוס במחיר שפוי ? פחות מ 500₪.

או שעדיף להזמין מאיביי ולהחליף לבד ( אופציה פחות מועדפת עליי).

תודה..

פורסם

אני החלפתי מסך מקורי במעבדה ברעננה ש"יצאה צדיקה" (לא זוכר את שמה) במחיר של 690 ש"ח. ככה שלפחות מ-500 נראה לי שתיאלץ לעשות את זה לבד. קח בחשבון שעמדתי ליד הבחור שעשה את זה ואני לא יכול להגיד שהייתי שמח לעשות עבודה כזו לבד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יכול להיות. אני יכול לכתוב מנסיון שלי, עם 3 מכשירים שונים, שבשלושתם בוצעה החלפת מסך,

והם היו בסדר גמור, כולל מקרה אחד שהמסך אחרי חודשיים פשוט הפסיק לעבוד, לא יודע מאיזו

סיבה. ניגשתי אליהם, ותוך חצי שעה הייתי בחוץ עם מסך חדש, בלי שאלות ובלי בלבולי מוח,

של תשמע, זה בטח קיבל מכה, אני לא יודע איך הטענת את זה, וכל מיני חוכמות של מעבדות.

והמסך תקין מאז ההחלפה יותר משנה, ככה שככל הנראה סתם נפלתי על מסך שהיה תקול מסיבה

כלשהי. אבל כאמור, כל אחד והנסיון שלו. זה שאצלי היו בסדר, לא אומר שתמיד זה ככה...

פורסם

ברשותכם, מנצל את השרשור-

קניתי לאחי כיסוי זול לנקסוס 5 שלו, אבל הוא לא מרוצה- הקצוות חדים מדיי (!?!).

יש למישהו המלצה לכיסוי אחר?

מוכן להשקיע גם פי 2 (!).

תודה מראש.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אם הכיסוי המקורי של הנקסוס הרגיש לו חד מדי הכיסוי הזה ירגיש לו כמו סכין ארקוס.

אני משתמש ב Slim Armor הזה והקצוות שלו חדים, כל כך חדים ששייפתי אותם עם סכין יפנית. הסיבה היחידה שאני נשאר עם הקייס הזה היא כי הוא מסיבי ואני מקווה ומאמין שהוא שומר טוב על הטלפון.

באותה רכישה הזמנתי עוד קייס של Spigen מדגם Neo Hybrid והוא כבר הרבה יותר דק, אלגנטי ועגלגל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...