Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעצה,

עברתי להתגורר באזור עם מים קשים מאוד.

כתוצאה מכך, אחרי שטיפה במדיח כלים, נשארים כתמים לבנים על הכלים. משתמש באבקה של פיניש ומלח של פיניש.

איך ניתן למנוע את היווצרות הכתמים הללו ?

כנ"ל לגבי מכונת כביסה - משתמש במרכך אך עדיין הכביסה לא מה שאני רגיל.

* אני מתגורר בחו"ל.

תודה לעוזרים.

Veni Vidi Vici

פורסם

הבעיה זה מלח. תבדוק בהגדרות של המדיח אם ניתן לכוון את כמות המלח עפי דרגת הקשיות של המים

פורסם

זה אותו מדיח או אחד אחר? אצלי הLG הישן ניקה בלי בעיה. הבוש החדש משאיר את כלי הזכוכית עם פילם לבן כזה.

אשמח לרעיונות איך אני מוריד את זה.

פורסם

אצלי הוא משאיר את זה על כל הכלים. לא היה את זה בדירה הקודמת מה שאומר שבמקום מגורי הנוכחי יש מים קשים ביחס לדירה הקודמת.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני זוכר שבמדיח של הוריי של חברת "בוש". ישנה אפשרות להגדרת כמות המלח שמוזרם בהתאם לדרגת קשיות המים. אתה בטוח שאין אצלך אופציה כזו?

פורסם

הנה ההוראות:

- Switch the machine off using the ON/OFF button and openthe door.

- Set the SELECT WASH CYCLE knob first to wash cycle 5,then to wash cycle 1, then to wash cycle 5 again.

- Press the ON/OFF button;

the wash cycle phase (washing,drying, end) indicator lights will flash.

It is now possible to selectthe water hardness level.

There is a water hardness level for every wash cycle:E.g.:

wash cycle 1, water hardness level 1

wash cycle 2, water hardness level 2, etc. etc., up to a maximumof 5* levels.

(The default water softener setting is level 3).- To exit the function, wait a few seconds or press one of the optionbuttons*, or switch off the machine using the ON/OFF button.Even if using multi-functional tablets, the salt dispenser shouldstill be filled.

איציק

dsg51.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...