Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

קיבלתי את החבילת 5 המגבות הירוקות של הקוראני, וישר הכנסתי אותן לכביסה במכונה.

30 מעלות, ללא סחיטה, ללא מרכך, ללא אבקת כביסה, שמתי במכונה רק פקק וחצי של טכסטיל לרחיצה ידנית והפעלתי.

המגבות יצאו מוזרות, לא רכות כמו כשקיבלתי אותן עם כל מיני אזורים קשים יותר מאזורים אחרים במגבת, משהו מוזר.

פתרון?

פורסם

הן אכן מתקשות לאחר כביסה (אני מכבס ידנית)

הבנתי שצריך חומץ סינתטי וזה מחזיר אותן לחיים - טרם ניסיתי, חכה לתגובה אולי מ SCIPOPO יש לו נסיון רב עם המטליות האלו

לשמחתי זה לא פגע באיכות ניקוי שלהן אגב, עדיין מנקות מעולה - אני פשוט מנער אותן חזק אחרי הכביסה.

אל תייבש אותן בשמש, בצל בלבד.

Opel Adam S 2017

פורסם

חשוב לי לציין שייבשתי אותן בצל.

אני מפחד שבגלל שהן התקשו ונעשו פחות רכות הן יגרמו לסווירלים.

פורסם

שני שליש כוס חומץ בתא המרכך זה טוב.

זה בומבה.

טיפ קטן, תן להן ניעור רציני לפני התלייה, ככה כל הסיבים הדבוקים ישתחררו אחד מהשני והמגב תרגיש רכה יותר בתום הייבוש.

בכל מקרה אל חשש מסווירלים, המגבת גם ככה תיגע בפח רק כשהיא לחה.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)
שלום חברים.

קיבלתי את החבילת 5 המגבות הירוקות של הקוראני, וישר הכנסתי אותן לכביסה במכונה.

30 מעלות, ללא סחיטה, ללא מרכך, ללא אבקת כביסה, שמתי במכונה רק פקק וחצי של טכסטיל לרחיצה ידנית והפעלתי.

המגבות יצאו מוזרות, לא רכות כמו כשקיבלתי אותן עם כל מיני אזורים קשים יותר מאזורים אחרים במגבת, משהו מוזר.

פתרון?

לידיעה כללית*

טכסטיל שמפו הוא חומר שמתאים אך ורק לכביסה ידנית, הוא חומר מסוג המקציפים (מייצרים קצף) יכול להזיק לחלקי האלקטרוניקה במכונה על ידי גלישה של הקצף.

*אבקות כביסה/נוזל כביסה יעודיים למכונה לא מייצרים קצף*

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם (נערך)

כל אבקת/נוזל כביסה יתאימו לכביסה, אני מעדיף נוזל כביסה יש לנוזל פיזור יותר טוב ואבקת כביסה משאירה חתיכות שלא נמסות על דפנות הצינורות ולאט לאט סותמות את הצינור.

כמו שדובר בפורום אסור להוסיף מרכך כביסה, הוא פוגם במיקרופייבר.

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם

^^ לא הכול.

החומץ מפרק את הסבון אז לשים אותם ביחד לא כזה יעיל.

כששמים בתא של המרכך והחומץ יורד למכונה אחרי שרוב הסבון נשטף זה אמור להוציא את השאריות ולהשאיר את הבד נקי מסבון וחומרים אחרים

חשוב לסחוט, לפחות ידנית את המים מהמגבת אחרת האבנית תשקע על הסיבים ותקשה את הבד.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...