Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שאני רוצה להשתדרג עם המערכת שלי...

כרגע יש לי רדיו דיסק , קומפוננט מגבר וסאב.

אני רוצה להשתדרג ולהביא מגבר מונו בלוק לסאב שלי + 2 רמקולים אחוריים. הסאב שלי אינפינטי 1060 מחפש מגבר מונו בלוק לא יקרר ולא זול מדי , בכדי לפנות את ה2 ערוצים מהמגבר הנוכחי ולהביא 2 רמקולים אחוריים גם כן לא זולים ולא יקרים מדי.

אז בבקשה המלצה למגבר מונו בלוק + 2 אחוריים 6X9.

תודה לעוזרים מראש.

פורסם (נערך)

התקציב נמוך מדי למונובלוק חדש ואיכותי, אם אתה פתוח ליד2 יש בפורום הצעות לא רעות בכלל, שווה בדיקה

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם

לא חושב שזה כל כך ישנה לו האיכותי,

יש מונו סאונדסטרים p1.600d מגבר מפתיע יחסית חדש עולה בסביבות ה800 אבל אפשר למצוא בזול יותר דבר איתי אם לא תצליח

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
התקציב נמוך מדי למונובלוק חדש ואיכותי, אם אתה פתוח ליד2 יש בפורום הצעות לא רעות בכלל, שווה בדיקה

לא חושב שזה כל כך ישנה לו האיכותי,

יש מונו סאונדסטרים p1.600d מגבר מפתיע יחסית חדש עולה בסביבות ה800 אבל אפשר למצוא בזול יותר דבר איתי אם לא תצליח

הבנתי , תודה.

אברר את העניין מול אנשים שאני מכיר ונראה אולי אצליח לארגן דגם ומחיר וככה אוכל למקד אותכם לעזרתי.

• תוכן חדש...