Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין לפרק את הדיפונים של הדלתות שבסיטרואן זד איקס שלי לצורך שימון.

ניסיתי לפתוח את הדיפון, אבל אני מפחד שאני יהרוס משהו, מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך לעשות זאת??

אני יודה לו מאוד...

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם

אין צורך לפתוח לצורך שימןן אלא אם כן אתה רוצה להחליף את העוצר.

ראשית בדוק אם שני אומי 10 ממ של העוצר מהודקים טוב

לצורך השימון השתמש בשמן מנוע ומשמנת ,שמן את הצירים והעוצר , סגור ופתח את הדלת כמה פעמים.

אל תשתמש בשמן חודר WD 40 .

אם אתה רוצה לפתוח את הדיפון - אל תתעסק אם אינך יודע כיצד להרכיב את הפלסטיק של הכפתור נעילה מבפנים יש שם פטנט שצריכים להכיר.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

ראשית בדוק אם שני אומי 10 ממ של העוצר מהודקים טוב

לצורך השימון השתמש בשמן מנוע ומשמנת ,שמן את הצירים והעוצר , סגור ופתח את הדלת כמה פעמים.

אל תשתמש בשמן חודר WD 40 .

אם אתה רוצה לפתוח את הדיפון - אל תתעסק אם אינך יודע כיצד להרכיב את הפלסטיק של הכפתור נעילה מבפנים יש שם פטנט שצריכים להכיר.

הוא רוצה לשמן את מנגנון הנעילה. חייב לפתוח דיפון.

הפטנט של כפתור הנעילה אכן צריך להכיר אבל בד"כ הוא נורא פשוט.

יובל.

פורסם

.

א. אז איך אני ישמן בדיוק?

ב. מה זה העוצר?? ואיך אני יכול לטפל בו בלי לפתוח את הדיפון??כי בקשר לכפתור נעילה אני לא יודע מה זו השיטה שאמרת שלפיה זה עובד.

פורסם
:?:

האם התכוונת להודעה של הבחור עם ה-ZX על הדיפוני דלתות או להודעה אחרת? פשוט כי הבחור כתב רק 38.5 פעמים בהודעה שלו את צירוף המילים "דיפוני דלתות" ועל כן אני מאמין כי זה די ברור למה כוונתו (לדיפונים של הגג לא?)

ובנוגע לחתימה שלך - סיטרואן זה עם R אחת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האם התכוונת להודעה של הבחור עם ה-ZX על הדיפוני דלתות או להודעה אחרת? פשוט כי הבחור כתב רק 38.5 פעמים בהודעה שלו את צירוף המילים "דיפוני דלתות" ועל כן אני מאמין כי זה די ברור למה כוונתו (לדיפונים של הגג לא?)

רוני

אם היית שם לב היית רואה שערכתי את ההודעה, הבן אדם צודק בהתחלה רשמתי רק דיפונים, אז אל תאשים אותו סתם.

וגם בתור אחראי פורום יכלת להעיר לו על כך בפרטי, ולא בתוך הת'ריד שלי, אז תעשה חושבים אם עצמך(באמת גועל נפש תאמין לי, אני בהרבה פורומים ולא ראיתי כזה גועל נפש מצד מנהלים בפורומים הרבה זמן. אחר כך זה גם משפיע על ההתנהגות של חברי הפורום שגם מתנהגים ככה מגעיל ומשמיצים בכל הזדמנות!!! אז תחשבו על זה!!

פורסם

רוני

אם היית שם לב היית רואה שערכתי את ההודעה, הבן אדם צודק בהתחלה רשמתי רק דיפונים, אז אל תאשים אותו סתם.

וגם בתור אחראי פורום יכלת להעיר לו על כך בפרטי, ולא בתוך הת'ריד שלי, אז תעשה חושבים אם עצמך(באמת גועל נפש תאמין לי, אני בהרבה פורומים ולא ראיתי כזה גועל נפש מצד מנהלים בפורומים הרבה זמן. אחר כך זה גם משפיע על ההתנהגות של חברי הפורום שגם מתנהגים ככה מגעיל ומשמיצים בכל הזדמנות!!! אז תחשבו על זה!!

קודם כל - אל תקח דברים כל כך קשה.

דבר שני - מתנצל, לא ידעתי שההודעה נערכה (כשמנהלים עורכים הודעה הם מוסיפים כתובית שהיא נערכה, מומלץ לעשות זאת גם כן).

בנוגע להודעה שלי - כמו שרוב האנשים פה יודעים, הומור בהודעות הוא דבר קבוע אצלי, אבל אני מוכן להתנצל במלוא הכנות באם זה פוגע במישהו (ועל כן אני מתנצל כאן).

בנוגע לגועל נפש מצד מנהלים - אתה מוזמן להאמין לי שאנחנו נחשפים להרבה יותר גועל נפש ממה שנדמה לך, ונאלצים למחוק ולהעביר הרבה הודעות של אנשים שמתעקשים לא להבין את הלך הרוח של הפורום. לפעמים אנחנו פונים לאנשים בכוונה בתוך הת'רד בכדי שגם אחרים יראו זאת ויבינו.

ובנוגע למה שכתבת - לקחתי לתשומת לבי, אבל בכל זאת - נסה להיות מעט קליל יותר :D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הבנתי את הראש שלך... סבבה, אבל תבין שזה לא מתאים לפורום שמתיימר להיות פורום מכוניות מס' אחת(אני טועה???)

נקווה לטוב,

צינגלה :o:o

ובקשר לשאלה שלי עכשיו, מישהו יכול להסביר לי בבקשה????

פורסם
הבנתי את הראש שלך... סבבה, אבל תבין שזה לא מתאים לפורום שמתיימר להיות פורום מכוניות מס' אחת(אני טועה???)

נקווה לטוב,

צינגלה :o:o

ובקשר לשאלה שלי עכשיו, מישהו יכול להסביר לי בבקשה????

בנוגע ליומרה של הפורום - שאל את עומר :wink:

בנוגע לדיפונים - לרוב במכוניות PSA הם מחוברים בעזרת ברגי כוכב, שלהם צריך מברג מיוחד. יש כאן אנשים עם ZX, אני בטוח שיכתבו לך בדיוק מה צריך לעשות בקרוב. ושוב - אל תעלב (וכמובן - אתה מוזמן לכתוב לי גם ה"פ אם אתה חושב שהגזמתי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
שלום!

אני מעוניין לפרק את הדיפונים של הדלתות שבסיטרואן זד איקס שלי לצורך שימון.

ניסיתי לפתוח את הדיפון, אבל אני מפחד שאני יהרוס משהו, מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך לעשות זאת??

אני יודה לו מאוד...

מה שמחזיק את דיפוני הדלתות זה כמה ברגי כוכב ומסמרות פלסטיק.

ברגי הכוכב מתחברים דרך ידיות האחיזה (2 - 3 לכל ידית, תלוי בדגם), ואולי גם מאחורי ידית הפתיחה (לא זוכר). בנוסף ישנו בורג או שניים למטה, מתחת לתא האחסון. אם מדובר על דלת קדמית צריך כנראה לפרק גם את המשולש של המראה.

לאחר שאיתרת את כל הברגים ופירקת אותם, צריך לשלוף בעדינות, אחד אחד, באמצעות מברג שטוח, את מסמרות הפלסטיק שבהיקף הדיפון, כך שהם לא ישברו ולא יקרעו את הקרטון שממנו עשוי הדיפון. את הדיפון צריך להרים כלפי מעלה, להזהר לא לדפוק את כפתור הנעילה.

לאחר שמפרקים את הדיפון מגלים שבעצם אין גישה לכלום, כי מאחורי הדיפון ישנה מעין שכבת בידוד מספוג שמודבקת לדלת. אין ברירה אלא לקרוע אותה קצת ולהדביק אח"כ מחדש.

פורסם

את אותה יריעת בידוד שקרעת אפשר לקנות ולהדביק מחדש.

תיגש ל"ירגום" ברח' פרץ בדרום ת"א, תמצא שם יריעות של חומר דומה עד זהה

כולל הדבק בצידו האחורי, נשאר לך רק לגזור את הדוגמה המתאימה ולהדביק.

בהצלחה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...