Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלתה לי בראש שאלה קצת מוזרה.. וכאן זה המקום לשאול אותה.

ברכב שלי מותקנים מאחורה וקדימה רמקולים סבירים.. לא משהו בעולה 10 ש"ח בקיוסט ולא משהו שעולה 2000 ש"ח...

כשאני מגביר את המערכת לנגיד.. 70 אחוז מהעוצמה הרמקולים מתחילים לזייף מעט... ז"א שיש להם רעשי לוואי.

אם אני מתקין מגבר, תיאורתית הוא אמור להגביר במעט [או הרבה] את העוצמת שמע, אבל אז כשמערכת תגיע ל50 אחוז עוצמה לדוגמא, הרמקולים יתחילו לזייף.. לא?

או שהם יתחילו לזייף ב70 אחוז אבל ישמעו בהם חזק יותר..?

פורסם

תבדוק ש

המערכת של על 0 ב BASS ו 0 ב TRABLE

ואם תוסיף מגבר זה לא יתן לך כלום והרמקולים הם הבעיה

אל איזה רמקולים מדובר ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לאו דווקא הרמקולים הם הבעיה, פשוט ההגברה של הרדיודיסק חלשה מידי לכן בשלב מסויין הם מתחילים לזייף.

איזה רמקולים אלו?

נסה לשחק עם הכיוונים של ה-HU , באס, טרבל וכו'...

פורסם

אם תקנה רמקולים ב-2000 שקל שמסוגלים לעמוד ב-150 וואט RMS, ותחבר אותם לרדיודיסק - כשתגיע ל-80 אחוז מהווליום הם גם יזייפו, כי הרדיודיסק מעוות את האות אחרי נקודה מסויימת של עומס.

אם תחבר מגבר חיצוני לרמקולים הנוכחים שלך - תשפר את איכות הצליל בצורה שתוכל לשמוע לדעתי, אבל אם הם לא נועדו לחיבור למגבר - זה בזבוז כסף.

• תוכן חדש...