Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע לפני שחשבתי לקנות יאריס 2010 יד שניה עם גיר רובוטי- מישהו שעבד בטויוטה סיפר לי שלתיבה הרובוטית ביאריס יש נטיה להתחמם- והגיר מכניס את עצמו "בכוח" לניוטרל --> וזה גורם לכך שצריך לעמוד בצד ולתת לתיבה להתקרר. נאמר לי שזה קרה בעיקר בעליות לירושלים.

האם מישהו שמע על בעיה שכזו?

אני שואל, כי אני לפני רכישה של הרכב.. וזה דיי מכניס לבלבלות. :)

פורסם

מה שאתה אומר נשמע כמו התחממות של הקלאץ', תופעה שאופיינית לגירים רובוטיים בהתנהלות לא נכונה.

כאשר יש פקק בעליה לא צריך לזחול, אלא להתקדם ולעצור כל פעם.

יחד עם זאת, התיבה הרובוטית של יאריס נחשבת לאחת הלא מוצלחות. מכיוון שיאריס אינו בין הרכבים הזולים בקטגוריה שלו ויחד עם זאת אינו בין המוצלחים במיוחד, אני הייתי ממליצה לך לבדוק אפשרויות נוספות כדי לקבל תמורה טובה יותר לכסף שלך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

קרה להורים שלי עם הקורולה הרובוטית בפקקים.

לא מבין את ההתלהבות מהיאריס בכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ואם מבצעים את הזחילה כאשר הרכב במצב ידני, על הילוך קבוע (ובוודאי נמוך- כאשר בעליה)?

פורסם

הבעיה של אנשים שנוהגים על רובוטית היא שכשהם בפקק, והוא מתקדם מטר כל 2 שניות, אז הם נוסעים באותו הקצב.

אני אישית מגיע לפקק, נותן מעט לרכב שמלפני להתקדם ואז נוסע איזה 5-10 מטר עד שעוצרים שוב, אם הוא התקדם רק 1-2 מטר או מרחק ממש קצר אני לא מתקדם, משאיר את המרווח הזה ביני לבינו.

נכון לפעמים יהיה ז*ן שידחף, אבל מה לעשות מעדיף את זה ולא צרות של גיר.

זה כמו שתנהג על ידני בפקק, אתה לא תסע כל חצי מטר של התקדמות כי רגל שמאל שלך תישבר מהקלאץ' כל שניה

Opel Adam S 2017

פורסם

עוד שאלה קטנה...

ברכב יש מין זפת/גומי שנמס. זה כבר רכב שני שאני רואה את התופעה הזו.

האם זה משהו מוכר? יש הצעה להתמודדות עם זה?

• תוכן חדש...