Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

...ובכן, במה זה כרוך?

חשבתי לעשות טרייד-אין, אבל הפעם התחושה שמנסים לעשות עלי סיבוב מעליבה במיוחד.

המחירון הוא 7000, כך שמכירה תהיה ב-5000. כרגע האוטו במוסך לפני טסט, והלך גם הרדיאטור. חוץ מהרדיאטור והטסט (אם יעבור...) מחכים לי נורות ABS (כנראה מחשב חדש) ושאר נורות שנדלקות ונכבות לסירוגין.

במה כרוך העניין של השבתה? אפשר למכור לחלקים ולהציל כמה לירות, ואיפה (אזור חיפה)?

פורסם

טסט אין לך בקרוב מאוד, מנורות ABS (עד שלא מתחברים לסורק לא ניתן לדעת מה הבעיה זה גם יכול להיות תיקון של כל המערכת וזה כבר ממש יקר),רדיאטור זה עוד קרוב לאלפייה.

אתה חושב שבאמת אם תוריד 2000 ש"ח יקפצו עליך קונים ? מצב המנוע והגיר גם הוא בסימן שאלה...

כל כך הרבה דברים מהותיים - זה רכב כמעט מושבת אז המלצה שלי- תהיה ריאלי. אם אתה רוצה באמת למכור ולהשתדרג (אני לא סוחר) סכום ריאלי לבקש הוא לא מעבר ל 3000 .וגם זה עלול להיות הפסד של מי שיקנה כי לפחות עניין ה ABS עלול להתגלות כבור ללא תחתית).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
טסט אין לך בקרוב מאוד, מנורות ABS (עד שלא מתחברים לסורק לא ניתן לדעת מה הבעיה זה גם יכול להיות תיקון של כל המערכת וזה כבר ממש יקר),רדיאטור זה עוד קרוב לאלפייה.

אתה חושב שבאמת אם תוריד 2000 ש"ח יקפצו עליך קונים ? מצב המנוע והגיר גם הוא בסימן שאלה...

כל כך הרבה דברים מהותיים - זה רכב כמעט מושבת אז המלצה שלי- תהיה ריאלי. אם אתה רוצה באמת למכור ולהשתדרג (אני לא סוחר) סכום ריאלי לבקש הוא לא מעבר ל 3000 .וגם זה עלול להיות הפסד של מי שיקנה כי לפחות עניין ה ABS עלול להתגלות כבור ללא תחתית).

אני ריאלי לגמרי ולכן חושב להוריד אותה מהכביש. העניין עם הרדיאטור התגלה אחרי שסרקתי מגרשים, ולכן אני בסך הכל שואל אם יש מקום שבו אני יכול לגרד משהו מלהיפטר מהאוטו.

• תוכן חדש...