Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רנו מגאן אוטו' 01 , עם 200K ק"מ

הרכב משמש כרכב שני שעושה 10 ק"מ ביום.

לאחרונה הרכב מתחמם מהר מאוד (מגיע לקצה העליון תוך חצי שעה).

מה ששמתי לב זה שהמאוורר לא נכנס לפעולה בכלל.

אני לא בטוח שזה לא הסיבה היחידה שהרכב מתחמם, אבל אני מעוניין להשקיע מינימום ברכב - מבחינתי אקמול לשנה זה מספיק.

מה השלבים שאני צריך לעשות ? האם ללכת למוסך או חשמלאי ?

אשמח להמלצות באזור רעננה .

תודה לעונים

פורסם
בתור אקמול ולרכב שנוסע כולה 10 קמ פשוט אל תסע יותר מחצי שעה.

לרוב זה באמת מה שקורה , אבל לפעמים יש פקקים , שבהם עומדים רבע שעה , ואז מתחילה הבעיה.

חוצמזה שעד לפני התקלה הזאת לא הייתה בעיה לנסוע עם מזגן ועכשיו הרכב מתחמם יותר עם מזגן ..

אז למי אני צריך לפנות? חשמלאי או מוסך ? או בכלל איש רדיאטורים ?...

פורסם

בסופו של דבר המוסך שלח אותי לחשמלאי , שנתן כמה מכות למאורר והוא חזר לעבוד (לפחות לכמה דקות...)

מה שמוביל למאורר תקול

עכשיו אני צריך לבחור בין חלופי חדש 470 ש"ח + 140 עבודה או מפירוק 300 שח + 140 עבודה.

מה כדאי ?

חשבתי להביא אחד מאנגליה (שבוע הבא אני טס לשבוע) אבל נראה לי קצת כבד ...

פורסם

מקסימום תביא את המנוע בלבד ללא המניפות כך שלא ייתפוס מקום בתיק ואז בארץ תרכיב את המניפות של המאוורר שלך ואת המיסגרת. עבודה אתה תיסתדר עם זה לבד חבל על הכסף.

• תוכן חדש...