Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי פיג'ו 307, הכל היה טוב ויפה עד ששטפו לי אתמול את האוטו, הוא היה במוסך וכאשר סיימו לעבוד עליו שלחו אותו לשטיפה שם ריססו כמו נחמדה של סקיי לתוך המזגן, אני לא יודע אם זאת הסיבה אך עכשיו לוח השעונים והמזגן לא עובדים לפעמים, אם האוטו לא מונע 10 דקות +- הכל שב לקדמותו

אני חושש שזה פיוז, זאת הבעיה בדקתי באינטרנט על המספור של הפיוזים גיליתי שאצלי זה אחרת לגמרי, אתר בחו"ל רשום F3 ואצלי בכלל אין אותיות

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את הפיוז המתאים.

דגם הרכב: פיג'ו 307 XR אוטומט 2002

תודה רבה

פורסם

ערב טוב

לנתיך יש שני מצבים-תקין ושרוף.

לכן המצב שאתה מתאר לא מתאים לנתיך שרוף. שכן אם זה היה המצב שום דבר לא היה שב לקדמותו.

קשה לי לראות כיצב ספריי סקאי בפתחי המזגן ישפיעו על תפקוד לוח השעונים.

כאשר צצה תקלה שלא היתה קיימת לפני טיפול או תיקון, רוב הסיכויים שהיא קשורה לתיקון האחרון שבוצע.

לשם מה הרכב היה במוסך?

מה תוקן/ בוצע ברכב?

• תוכן חדש...