Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתגע, אני משתגע מזה.

רכב שנמצא אצלי שנה, אתמול התכוונתי לצא לנסיעה ולפתע אני רואה שמישהו שרט את העמבון הקידמי.

כמובן שאין פתק, הודעה, כלום.

פעם ראשונה דפקו את הטמבון האחורי, בחנייה, בלי פתק.

פעם שנייה, דפקו את כנף ימין אחורי, מכה מכוערת, בלי פתק.

ועכשיו טמבון קידמי וגם מראה ימין, בלי פתק כמובן.

זה כל כך מעצבן אותי, הזלזול, אי כבוד ברכושו של האחר.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אז הנה עוד משהו מעצבן, האוטו שלי היה יומיים על הכביש וכבר יש סימן שמישהו התענג לפתוח את הדלת שלו מכל הלב על הדלת שלי והשאיר סימן. אני יודע מי זה ואחרי וויכוח קטן ואיום לשבור לו כל עצם אפשרית בידיים עד הכתף הוא הבטיח להיות "זהיר יותר" ומה ? יומיים למחרת עוד סימן כזה.

בלאט !@$!$%@% אין תרופה לאנשים כאלה

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

ממש מחרפן - אתם צודקים.

לאחר שהבנתי שזה המצב החלטתי להפסיק להתרגש.

הרכב של אשתי נראה אחרי 5 שנים כמו חצי צבע מקורי חצי צבע יסוד מרוב מכות.

שתי פתרונות -

אחד - תמיד להזהר בחניה ולחשוב איך מחנים בלי לעודד את השני לדפוק את הרכב.

שני - פעם בחמש שנים לקחת את הרכב לתיקון צבע ~ 3000 שקל אצל הפחח המקומי.

Kia Niro 2017

פורסם

זה בדיוק מה שרציתי להגיד לך - החנייה היא המפתח. זו חנייה פרטית? יש לך אפשרות להתקין מחסום או משהו? זה לא הרבה כסף וזה יחסוך לך את כל העצבים...

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם

מבאס. מצלמת רכב לא תמיד תעזור במקרים כאלה, אם זה משהו מהצד שלא בטווח הראייה ובעיקר בחניות שבעל הרכב בכלל לא באזור.

אני מסכים עם נהג רגוע, אין הרבה מה לעשות. הרבה פעמים אני מנסה להימנע מחניות שברור שיש להן פוטנציאל רע. למשל אני מעדיף להחנות מתחת לעץ מאשר בחניה שהסימון בה צפוף מאוד ואנשים נדחקים - עדיף קצת לכלוך על האוטו מאשר עוד סימני דלתות בצד (עד שיום אחד יפול ענף גדול, אבל אז יהיה אפשר לתבוע מישהו לפחות).

• תוכן חדש...