Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בנסיעה בשבועיים האחרונים קרו לי הבעיות הבאות:

1.הרכב לא מגיב ללחיצת גז, רקאחרי 2-3 נסיונות - פעם בשעה בערך.

2.נכבה כשהוא עומד על ניוטרל\פארקינג\ברמזור - פעם ביומיים בערך.

3.מתניע רק אחרי כמה נסיונות - פעם ביומיים בערך. קורהה אחרי שהוא נכבה ברמזור או בעמידה בפארקינג.

זה בא ממש בהפתעה. הלכתי למוסך, עשינו נסיעה של 10 דקות ולא קרתה אף תקלה אז לא היה לו איך לדעת מה לתקן.

אני מבולבל מאוד.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

תודה.

פורסם
כשהוא לא הגיב לגז הרגשת כאילו המנוע נכבה? הרכב ידני או אוטומאט?

בגלל שאין תקלות אני ממליץ לבדוק משאבת דלק

הרגשתי שהוא קרוב להכבות. פעם או פעמיים הוא באמת נכבה. הרכב אוטומט.

פורסם

אם אין תקלות אז לבדוק לחץ דלק זאת באמת גישה נכונה אבל פני זה הייתי בודק מצב מצב, קטבים וטעינה וסורק את הסטטוסים של המערכת הזרקה שאין איזה חיישן שעושה בעיות כמו MAP, CTS למשל או החווט שלהם.

פורסם
אם אין תקלות אז לבדוק לחץ דלק זאת באמת גישה נכונה אבל פני זה הייתי בודק מצב מצב, קטבים וטעינה וסורק את הסטטוסים של המערכת הזרקה שאין איזה חיישן שעושה בעיות כמו MAP, CTS למשל או החווט שלהם.

היי, תודה על העזרה.

ללכת למוסך ולבקש מהם שיעשו את זה?

• תוכן חדש...