Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד בפני שיפוץ.

לא, לא מכונית.

בכלל לא כלי רכב!

אבל יש בשיפוץ גם רפדות עור, גם צביעה איכותית, גם ציפוי ניקל, גם מכניקה וגם הידרואוליקה, אז מה בעצם ההבדל?

אז מה אני בעצם צריך מכם?

המלצה על רפד רכב שמתמחה בעור, עדיפות לא לשמות הגדולים (והיקרים).

המלצה על בית מלאכה לציפוי בניקל.

ושאלה אחרונה, כל מה שמופיע בתמונע בצבע בג' (מזעזע) הוא בעצם לא צבע אלא ציפוי אמאייל על ברזל.

איך צובעים על זה? כי את הצבע ה"מרנין" הזה אני בטח לא משאיר.

איך יראה בעתיד (הקרוב)? ריפודים בבורדו, אמאייל באופ ואייטט ופירזולים בניקל מנצנץ.

תודה רבה מראש על כל עזרה.

koken3.jpgkoken4.jpg

ככה נקווה שיראה בסוף:

D7K5936.jpg

ואם לא הייתי כזה "בוק" והייתי מתעקש על שימור מראה כללי מקורי, זה מה שעושים איתם:

17337382_1_l.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין שום סיבה, אם מישהוא מכיר רפד טוב, אשמח להמלצות, אבל שיערתי שבפורום המכובד הזה, אנשים יכירו רפדי רכב.

לאור מיעוט התגובות, כנראה ששיערתי לא נכון.

פורסם (נערך)

המלצה על רפד רכב שמתמחה בעור, עדיפות לא לשמות הגדולים (והיקרים).

יכול לברר לך על רפדית אומנית ב-יד חנה. אני לא יודע איך היא עם עור, אבל שוב- יכול לברר. הבת שלה עובדת איתי והיא פרסמה בלוח המודעות של מקום העבודה.

המלצה על בית מלאכה לציפוי בניקל. רפי, גלוונומטה, רחוב הרכב 9 תל אביב. עשה כבר כיסא אחד כזה (לפחות).

גילוי נאות- קרוב משפחה.

יש מצב שחלקי המתכת הם מנחושת? אם כן, אני לא בטוח לגבי ציפוי בניקל (אפשר לחדש/ לעשות ציפוי נחושת)

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

יש רפד מעולה ביהוד בשם אוטוגאלנט( יש להם אתר ואתה יכול להתרשם מהתמונות של העבודות שלהם) שמתעסקים רק בעור. אבל יקרנים לפי דעתי .

לגבי רפי לא הייתי ממליץ עליו בכלל ! כל שכן שאכלתי אצלו מרורים וחלקים שהגיעו אליו אחר כבוד הושלכו לפח.

מה שכן יש מישהו ברחוב הרצל בת״א שמצפה בניקל ועושה עבודה יפה

עריכה אחרונה על ידי אסף22
פורסם

אחלה כיסא, התוכל לפרט מי היצרן, מה מיוחד בו, ואיפה מוצאים כזה כסא?

הציפוי הנוצץ הוא כרום, כרום, כרום. לניקל יש גוון צהבהב והוא לא נוצץ כל כך. אין שום בעיה לצפות נחושת, מצפי הכרום מתים על נחושת ועל BRASS (נחושת צהובה).

סדר הציפויים הנכון לתוצאת ראי - היא נחושת -ניקל -כרום. כגודל קיצור הדרך כך מהירה יותר ההתקלפות והנוצץ עדיין נוצץ אבל לא תוכל לראות בו את פניך ללא עיוותים.

גם כאן (אנגליה) רוב המצפים מצפים תוך קיצור דרך ורק DERBY PLATING מצפה כמו שצריך, מושלם. ויקר יקר.

כמה יקר?

חלקי מסגרת של גג נפתח של אסטון מרטין DB2/4 MK3 ששלחתי אליו לפני מספר חודשים עלו כמעט 2.5K ליש"ט.

פורסם

בצפון זה חיפה או צפת?

בכל מקרה, אשמח מאוד להמלצה כי הפרויקט מתחיל לרקום עור וגידים, אהההה בעצם קשקשים.

• תוכן חדש...