Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתר כתוב שהמוצר משפר את המנוע בכל המצבים וגם חוסך בדלק וכל זה באחריות, האם הייתם ממליצים לרכוש את הצ'יפ הזה??? ולמה לא כולם משתמשים במוצר כזה אם הוא כל כך מומלץ???

http://www.ebay.com/itm/Tuning-Chip-Box-MITSUBISHI-PAJERO-2-5-3-2-DI-D-Performance-Triton-Shogun-L200-/110963361955?hash=item19d5ee88a3&vxp=mtr

אין כביש לא טוב ,יש נהג גרוע!!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלאי מואץ של מכלולי הרכב, צריכת דלק מוגדלת, כשלון בטסט עקב זיהום אויר, אובדן אחריות היבואן והיצרן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בלאי מואץ של מכלולי הרכב, צריכת דלק מוגדלת, כשלון בטסט עקב זיהום אויר, אובדן אחריות היבואן והיצרן.

אין לך מושג על מה אתה מדבר, נכון?

אני עם טיונינג בוקס מותקן ברכב כבר כ-4 שנים. אין בלאי מואץ, אין צריכת דלק מוגדלת, אין שום כשלון בטסט, והרכב כבר מזמן לא באחריות. אני בטוח שאין לך ולו נסיון קטן עם המוצר, אחרת לא היית רושם את השטויות הללו.

פורסם

אז אין בעיה לקנות ולהתקין??? לא יגרום לי נזק?? האמת יש לי חבר ששם פעם שניה ציפ ברכב שלו ומאוד מרוצה

פורסם

כמה הגזמות ואי דיוקים בתשובה אחת,התשובה שלך היא כמו בחדשות של יום ראשון "נתפס חשוד בעברות חמורות , וביום שלישי משוחרר .

פורסם

אני מאד בעד שדרוג תוכנת ניהול מנוע, אבל למה מאי-ביי?

במקרה של הפעלת אחריות או נזק כלשהו אתה מדבר עם הלמפה.

למה לא לפנות לאחת הסדנאות פה בארץ?

פורסם
אני מאד בעד שדרוג תוכנת ניהול מנוע, אבל למה מאי-ביי?

במקרה של הפעלת אחריות או נזק כלשהו אתה מדבר עם הלמפה.

למה לא לפנות לאחת הסדנאות פה בארץ?

פעם רציתי מאחד המומחים בארץ נראה לי מפתח תקווה לתכנת לי ציפ לרכב נתקלתי בגישה לא סימפטית מצידו בגלל זה אני מעדיף להזמין מחו"ל

פורסם

אתה מעדיף שלא יהיה לך עם מי לדבר ולבדוק את הרכב במקרה של בעיה מאשר מישהו שיעשה את זה בגישה לא סימפטית?

בכל מקרה, שלא תצטרך ושיהיה בהצלחה!

פורסם

מה הסיבה שבגללה אתה רוצה לשים צ'יפ על מנוע דיזל עם 200 כ"ס?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצד אחד בא לי עוד כוח, מצד שני בא לי גם לראות אם זה באמת מחזיר את עצמו בחיסכון בדלק

• תוכן חדש...