Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לאחר מספר שנים עם רנו

לפני כן לנד רובר

לפני כן סיטרואן

אני רוצה לחזור ל סיטרואן C5

בדקתי כמה מכוניות ו מצאתי רכב שמתאים לתקציב

סיטרואן C5 שנת 2012 92 אלף קילומטר טסט ב יוני 2015 מועד עליה לכביש 25.06.12 כלומר עוד חודש ו שבועיים לאחריות.

בבדיקה גילו (מצורף בדיקה ו טיפולים)

רעש מערכת תיזמון ושסתומים לבדוק מערכת שמן בנסיעה רעש מותחן רצועה מגדש טורבו לא תקין, בולם זעזוע אחורי ימין חלש נזילת שמן תיבת הילוכים

המוכרים כמובן מתחייבים לטפל בכול התקלות ( הרכב ליסינג יד ראשונה)

הטיפולים נראה כי נעשו בזמן

האם כדאי להמשיך או לוותר?

האם מחליפים טורבו במקרה כזה?

מה דעתכם?

אשמח לקבל דעה יש לי מספר ימים להחליט

תודה רבה

הבדיקה.jpg

הטיפולים.jpg

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה באמת שואל? בטופס כתוב לך בקיצור "לא להתקרב".

אני חושד שזה לא הסיפור המלא של הרכב - אני מאד אוהב סיטרואן ובפרט סי5, אבל חוץ מהסקסו 1999 שהיתה לי, אני לא מכיר עוד סיטרואן שצלחה שלוש שנים בלי כמה ביקורים לא מתוכננים במוסך.

תמיד יכול להיות שמכון הבדיקה סתם מכסת"ח, אבל אם כבר לקחת לבדיקה והוא מצביע על הליקויים שלגמרי במקרה אופייניים למנוע הזה, למה לך להתקדם? הרי הליסינג המוכר לא יחליף לך טורבו (13 אלף ש"ח לטורבו חדש כולל עבודה).

פורסם

לא צריך מס' ימים להחליט, לי לא היו דרושות אפילו 10 שניות בשביל להחליט שלא...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תשמע , על פי מה שתיארת הרכב עבר טיפולים כל 15000 אבל לא החליפו קיט תזמון שהוא כשל ידוע במנוע הזה וזה עושה את הרעש. עלות הקיט וההחלפה 4000₪ . בנוסף הטורבו מזייף או שצריך תיקון או ניקוי פיח במעברים. אם אתה ממש רוצה אותו , תתנה את הקנייה בתיקון הליקויים ואז קח את הרכב לבדיקה במוסך פרטי שמתמחה בצרפתיות. תסביר להם מה עשו לרכב ורק אם הם מאשרים שהטורבו חזר לדחוס ושרשרת התזמון מתוחה כמו שצריך אז תקנה. זה הרבה התעסקות . אתה בטוח שאתה רוצה ?!

בכלל המכון נתן רק תמונה חלקית . היה צריך לעשות את הבדיקה כש הרכב מחובר לסורק מיוחד. זה סורק שיש למוסכים שמתעסקים עם סיטרואן .

אל תלחץ מהמוכרן. יש לך כמה שבועות להחליט. האקזמפלר הזה לא יימכר בקלות ולא במחיר שדרשו.... דרושים לא מעט תיקונים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כאשר הרכב הזה תקין- אתה תהנה ממנו.

הענין הוא שמצאת רכב עם ליקויים רבים. מציע לך לבחור אקזמפלר אחר, מבעלות פרטית, שכבר שודרג בו הקיט של הטיימינג.

בהצלחה

פורסם

העיסקה טובה אם מחליפים לך מנוע פלוס טורבו ומשלמים לך עוד 20 אלף שקל + מנוי שנתי בממסי כדמי עגמת נפש מראש.

פורסם

חפש רכב מוצלח יותר. האקזמפלר הספציפי לא נראה כמו משהו שהייתי משלם עליו כסף.

אם אתה כל-כך רוצה את הדגם הזה, אולי שווה לנצל הזדמנות ולחפש אחת כזו מיד ראשונה פרטית שתקבל אותה מטופלת לפי הספר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תבדוק בלובינסקי טרייד יש להם לא מעט מכוניות במחירים אטרקטיביים עם אחריות יבואן ארוכה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בוקר טוב

תודה על התגובות

מכיוון שהרכב באחריות פנו ל לובינסקי והם מזמינים טורבו חדש מהקופסה.

לגבי יתר הכלולים הם מתחייבים לתקן ומסכימים שאני אקח את הרכב למוסך מורשה ואבדוק שאכן מטפלים ומחליפים

המחיר המבוקש 70000₪ לאפשר ללחוץ קצת

מקבלים שנתיים אחריות.

העינין שלי לדעתי ש אני יודע את התקלות עכשיו ומסדר אותם על חשבון המוכר ולא ממתין שיופיעו אצלי ואז אשלם מכספי,

ראיתי רכבים עם בדיקה נקייה זה די הפחיד אותי בדיקה נקייה לרכ ישן יותר 2011 עם 95000 קילומטר

האם דרך המחשבה שלי נכונה ביחס לצרפתית?

תודה

פורסם

מסתבר שאכן יש דרך מחשבה ביחס לצרפתיות... זה לא רק אני.

את ה C4 פיקאסו שלי רכשתי במחיר זול יחסית כשבראשי אני שומע את ברטה אומרת "תשים עשירייה בצד" בשביל החלפת טורבו בהמשך.

30K ק"מ אח"כ והעשירייה נבלעה בשבלול חדש.

לדעתי גישתך נכונה, החלפת מכלולים תקולים שידועים כבעייתיים עדיפה על רכישת רכב בו הם תקינים טנטטיבית ויוחלפו על ידך במוקדם או במאוחר (תוודא שקיט הטיימינג אכן הוחלף).

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם
בוקר טוב

תודה על התגובות

מכיוון שהרכב באחריות פנו ל לובינסקי והם מזמינים טורבו חדש מהקופסה.

לגבי יתר הכלולים הם מתחייבים לתקן ומסכימים שאני אקח את הרכב למוסך מורשה ואבדוק שאכן מטפלים ומחליפים

המחיר המבוקש 70000₪ לאפשר ללחוץ קצת

מקבלים שנתיים אחריות.

העינין שלי לדעתי ש אני יודע את התקלות עכשיו ומסדר אותם על חשבון המוכר ולא ממתין שיופיעו אצלי ואז אשלם מכספי,

ראיתי רכבים עם בדיקה נקייה זה די הפחיד אותי בדיקה נקייה לרכ ישן יותר 2011 עם 95000 קילומטר

האם דרך המחשבה שלי נכונה ביחס לצרפתית?

תודה

מציע לך לשקול היטב, כי ישנן טענות קשות לגבי אמינות הרכב הזה. זה שיחליפו לך מכלולים שונים, עדיין לא אומר שזה מה שיתן לך שקט ורוגע.

אבל, אשרי המאמין. תקרא היטב פוסטים שנפתחו כאן, המנוע משותף לעוד דגמים של המותג, תקרה גם בפורום הטכני, אנשים נתקלו בכל מיני בעיות, תקרא ותחכים.

אם אתה שואל אותי, כמי שבאמת החזיק רכבים צרפתיים, כדאי לך להתרחק, אבל אין ספק שהרכב מפנק, לדעתי מעוצב יפה, נוח ומהנה לנהיגה, בתנאי כמובן שהכל עובד כשורה.

פורסם (נערך)

אם נותנים טורבו חדש ומסדרים את הליקויים ומוסיפים שנתיים אחריות (תברר אם האחריות חלה על שרשרת התזמון ומניפת הטורבו ומשאבת הדלק הקידמית ושיהיה כתוב בנייר) אז לדעתי זו עסקה לא רעה. אפילו עסקה טובה. במחיר הזה לא תמצא רכב מקביל ברמה. כי עליך יפלו דברים קטנים יותר. כמו הטרמוסטט שעולה 700₪ ושורד 100000 קמ. לגבי משאבת דלק קידמית (אולי אצלך כבר דגם משופר). משאבה כזו זה 3200₪ . גם היא מזייפת לקראת אותו ק"מ וזה כשל ידוע בדגם הזה. סורק של סיטרואן יוכל להגיד לך כבר היום אם יש זיוף. שיבדקו את פיצוי מחשב דלק לטווח קצר וארוך .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

נכון מאד. אבל כמו בבורסה ,המחיר משקף גם את הסיכון. אני מסכים לחלוטין שיש אנשים שמנטלית לא מתאימים למסחר אופציות. להבדיל מבורסה רכב זו מנייה יורדת אפילו למינוס. השאלה זה רק הקצב.

אני מספק פה מידע. הקונה יחליט אם זה שווה לו. אין מניעה מעסקה כזו רק שיבין קודם את מכלול השיקולים (כי בליסינג לא מוסרים את כל המידע) . תמיד אפשר לשים את הכסף באג"ח ממשלתי ובמאזדה.

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...