Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטיו - אתה מבין שתצטרך לתת חתיכת קלוז-אפ על הדאשבורד כשהיא תגיע, נכון? :lol:

ממליץ על תצפית פסטורלית על עמק יזרעאל ממצפור טייסת העמק, דלת חמישית פתוחה, המצלמה מתחילה בערך מהשביל תוך שכל העמק בפריים ומתקרבת דרך הדלת והמושבים המקופלים היישר לדאש ;)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 818
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חיישני חניה תואמי מקור שקועים בפגוש 1200 שח ומצלמה טובה,אם המערכת תומכת אפשר

ב700 שח איכותית.

ברור שאפשר בפחות גם וגם (אפשר גם ביותר איכותי),אני עונה מראש לכל המשיבים.

המידע שלך אמין ומבוסס?

כי כשאני בדקתי מצאתי שחיישני הרוורס תואמי המקור כולל הרכבה (שכוללת פירוק טמבונים) עשויה לעלות בסביבות ה-1,500-2,000 ש"ח לפולקסוואגן ומצלמת רוורס סמל אחורי עולה כ-1,000 ש"ח (רק הקיט) ללא הרכבה.

לכן, מחירים של 4,000 ש"ח לחיישנים קידמיים ואחוריים כולל הרכבה מהמפעל ושמתמשקים עם המערכת המקורית (וכוללים אחריות מקורית כמובן) הינו סביר ביותר, וכנ"ל לגבי ה-1,900 ש"ח עבור המצלמה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

שוב תודה רבה לכולם.

לגבי ההמתנה זה אכן חלק קשה, אבל לפחות אני לא עסוק בחשיבה על הרכב כל היום מכיוון שאני עסוק במבחנים האחרונים של התואר עד תחילת אוגוסט. במובן מסוים טוב שהוא לא מגיע מוקדם מידי, מכיוון שהייתי מתעסק עם הרכב במקום ללמוד... יצא שכשאני אסיים סופית את התואר אני אתחדש ברכב הזה - אחלה מתנה קניתי לעצמי לרגל סיום התואר :).

לגבי המצלמה והחיישנים, קחו בחשבון שכל המלאי של הפולו שיגיע באוגוסט עם גיר DSG יגיע ללא האבזור הזה, וכל לקוח שיחפוץ בחיישנים, מצלמה או אבזור אחר יצטרך בכל זאת להמתין 3-4 חודשים להזמנה מיוחדת.

פורסם

מוצר סיני שתואם מקור ונראה כמותו בדיוק ושקוע בפגוש. כן זו ההצעה שקיבלתי 1200 שח.

מצלמה אחורים מ270 שח עד בסביבות 1200 .

פורסם
מוצר סיני שתואם מקור ונראה כמותו בדיוק ושקוע בפגוש. כן זו ההצעה שקיבלתי 1200 שח.

מצלמה אחורים מ270 שח עד בסביבות 1200 .

על מוצר סיני שתואם מקור בלבד ויכלול אחריות של המרכיב ולא של היצרן (3 שנים) לא אחסוך 800 ש"ח. בחירה אישית שלי.

כנ"ל לנושא המצלמה - מצאתי קיט OEM לסמל במחיר של כ-200$ (לפני הרכבה).

עניין אישי.

הדבר היחידי שבאמת מעצבן הוא הקסנון ב-12K שבטח מגיע עם מערכת שפריצרים וניקוי פנסים בטמבון. מערכת קסנון בלבד אני מניח שאפשר להשיג סביב ה-2K, אבל מהניסיון העצוב שלי עם מערכות שאינן מקוריות נראה לי שיעשה ויתור על נושא הקסנון בכלל.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

הדבר היחידי שבאמת מעצבן הוא הקסנון ב-12K שבטח מגיע עם מערכת שפריצרים וניקוי פנסים בטמבון. מערכת קסנון בלבד אני מניח שאפשר להשיג סביב ה-2K, אבל מהניסיון העצוב שלי עם מערכות שאינן מקוריות נראה לי שיעשה ויתור על נושא הקסנון בכלל.

קסנון זה או מקורי או לא כלום. לא ראיתי עד היום רכב אחד עם קסנון בהרכבה מקומית ( ואני מסתובב הרבה בעכו) שנראה נורמלי/ לא מסנוור.

אבל 12K זה קצת הרבה מוגזם.

פורסם (נערך)

לי יש קסנון לא מקורי, גם לחבר עם אותו רכב יש, כשנסענו יחד והוא היה מאחורי לא היה שום סינוור.

אבל just to be on the safe side היום בערב אעשה סיכול רכבים עם אשתי ואוודא שגם שלי לא מסנוור... שונא רכבים מסנוורים.

מבחינת מראה אני מניח שזה כנראה עניין של טעם, לי זה נראה 'מקורי' (לא שמתי איזה גוון כחול או איזה שיט בסגנון), או לכל הפחות 'לא מוזר/מיוחד'.

לשלם 12,000 שקל על פנס, זה נשמע לי פסיכי. אבל אולי זה רק אני :o

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

פסיכי בריבוע (וזה לא רק אתה,גם אני,פ"ש אאל"ט ועוד לא מעט..)

כמו שכתבו כבר,אם זה היה עולה מחצית אני מעריך שלא מעט היו מוסיפים (סטייל "אם כבר,אז כבר"),אבל מחיר כזה לחלוטין מרחיק ומרתיע.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא יודע מה המחיר באירופה, אני רכשתי ל-GTI MK6 שלי פנסי קסנון מקוריים ב-5,500 ש"ח. אז שפריצרים לא יהיה לי, אבל 12,000 זה מוגזם.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...