Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביום חמישי בערב בזמן בילוי, חניתי במקביל למדרכה, לאחר 3 שעות חזרתי לרכב ומרחוק שמעתי בום חזק וראיתי את הרכב ממש עף קדימה, כמובן שרצתי ישר לרכב והנהגת לדעתי התכוונה לברוח.

במקום לקחת רוורס (החניות היו ריקות, היה לה לפחות 50 מטר פנוי מאחור, בלי להגזים) היא נסעה בפול גז קדימה, לדעתי גם הייתה שתויה מעט (יצאה מאותו בר שאני הייתי בו).

פשוט לא להאמין, פעם שלישית שנכנסים בי בחנייה בתוך שלושה חודשים, הרכב אצלי שלושה חודשים ובפעמיים הראשונות פשוט ברחו.

עכשיו לשאלתי, עדיף לשפץ פגוש על מנת לשמור עליו מקורי (הפחח אלעד שירותי רכב ממליץ על שיפוץ) או להחליף

בחלופי? לדעתי עדיף חדש מכיוון שכל נגיעה קלה תקפל את הפח, האם אני צודק?

המחיר אינו שיקול פה, הפוגעת תשלם ואין לי רחמים קלפייה, רשלנות נטו וההתנהגות של החברה שהייתה איתה, התפלאה למה אני עצבני ועוד לפני שביקשתי פרטים ביקשה את הרישיון שלי, הרישיון רכב והביטוח שלי, כאילו אני אשם, בכלל לא הייתי ברכב, הוא היה נעול.

מצורפות תמונות:20150501_021226.jpg20150501_041737.jpg20150501_041742.jpg20150501_110608.jpg20150501_110621.jpg

פורסם

לדעתי עדיף חדש מכיוון שכל נגיעה קלה תקפל את הפח, האם אני צודק?

נראה שהפגוש עשוי פלסטיק, לא פח.

אבל צריך לפרק אותו כדי לראות אם לא נתלשו לו אזני החיבור וכי אין נזק משני.

פורסם

אם אתה מתכוון להוציא כסף מהביטוח שלה, כנס למוסך פחחות לבחירתך, תביא שמאי פרטי, רצוי אחד שנמצא בקישרי עבודה עם חברת הביטוח שלך ושלה,

פעל על פי הערכת השמאי..

יום טוב גם לך

פורסם

דור.

אם אין קרע בפגוש עצמו- כלומר רק קיפול אבל בלי חור, אז אפשר לתקן את הפגוש עצמו.

קודם כל על הפחח/ שמאי לפרק את הפגוש ולראות שאין שום נזק מתחתיו. (כנראה שאין אבל רק לוודא).

ואז תשאל את הפחח האם הוא יכול לתקן את הקיפול שנוצר בלי טלאים וחומר מילוי. לרוב רק מחממים את האזור ומיישרים. אם זה אזור קל אין צורך במילוי. אבל באזור אצלך נראה שיהיה קשה לחזור בדיוק למשטחים המקוריים. אם הפחח יכול בלי (כמעט) מילוי ומבטיח שלא ישארו משטחים מעוותים אז אני חושב שעדיף להישאר עם המקורי רק כדי שלא ירשם בדו"ח שמאי ש"הוחלף פגוש".

אני מציע לך להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך. לא עם הנציג של חברת ביטוח כמו 9 מליון. אלא סוכן אישי שיסביר לך מה עדיף.

פורסם
דור.

אם אין קרע בפגוש עצמו- כלומר רק קיפול אבל בלי חור, אז אפשר לתקן את הפגוש עצמו.

קודם כל על הפחח/ שמאי לפרק את הפגוש ולראות שאין שום נזק מתחתיו. (כנראה שאין אבל רק לוודא).

ואז תשאל את הפחח האם הוא יכול לתקן את הקיפול שנוצר בלי טלאים וחומר מילוי. לרוב רק מחממים את האזור ומיישרים. אם זה אזור קל אין צורך במילוי. אבל באזור אצלך נראה שיהיה קשה לחזור בדיוק למשטחים המקוריים. אם הפחח יכול בלי (כמעט) מילוי ומבטיח שלא ישארו משטחים מעוותים אז אני חושב שעדיף להישאר עם המקורי רק כדי שלא ירשם בדו"ח שמאי ש"הוחלף פגוש".

אני מציע לך להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך. לא עם הנציג של חברת ביטוח כמו 9 מליון. אלא סוכן אישי שיסביר לך מה עדיף.

תודה על התגובה, אין קרע אבל ישנם הרבה קפלים במקומות שונים, ואני לא חושב שאפשר יהיה להגיע לתוצאה מושלמת בלי להשתמש בחומר מילוי, מה גם שהפלסטיק יהיה יותר גמיש עקב התיקון, כלומר יותר פגיע.

אין לי סוכן ביטוח, מה גם שהנהגת לא רוצה להפעיל ביטוח מכיוון שהיא נהגת חדשה וזאת לא התאונה הראשונה שלה, מה שיוביל להעלאת מחיר הפרמייה שלה.

במה זה פוגע אם נרשם בדו"ח שמאי שהוחלף פגוש? על מה זה משפיע החלפת הפגוש מלבד במכירת הרכב?

• תוכן חדש...