Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מייות'ר עשה את מה שהוא תמיד עושה והתגונן, ובדרך גם הנחית כמעט כפול מהלומות מפאקיו. זה משעמם אבל זה מה שהוא עושה

מי שלא עוקב אגרוף בדר"כ, לא מבין את זה.

מצחיק שבסוף הקרב, מייוות'ר נושא איזה נאום מס שפתיים מתחסד ופוליטיקלי קוררקט, ופאקיאו אומר שהוא לא מבין איך הוא ניצח כי הוא לא עשה כלום.

למעט שני סיבובים השליטה של פלויד בקרב הייתה מוחלטת. אם פאק הוא אחד המהירים אי פעם, אז מה נגיד על פלויד שמספיק להזיז את כל הגוף עד שמגיעה אליו הכפפה?

הקרב סך הכל היה בסדר גמור. שום דבר לא יכול לעמוד בהייפ של חצי מילארד דולר. אנשים מתלונינים על ריקודים וחיבוקים אבל הקרב הזה ממש לא היה מלא בהם.

מפתיע אותי שאנשים עדיין חושבים שזה ספורט ברברי או לא ספורט בכלל. מול מסגרות הMMA השונות, אגרוף נראה כמו יישוב מחלוקות ג'נטלמני.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
מפתיע אותי שאנשים עדיין חושבים שזה ספורט ברברי או לא ספורט בכלל. מול מסגרות הMMA השונות, אגרוף נראה כמו יישוב מחלוקות ג'נטלמני.

מה מפתיע כל כך? זה ספורט של מכות. נקודה.

קרא לזה ברברי או בכל שם אחר אבל אני אישית לא מחשיב ענף כספורט, אם גורמים אחד לשני נזק בכוונה תחילה, ולא מדובר בנזק פסיכיאטרי, אלא מכות.

וכן, גם ה- MMA אותו הדבר מבחינת האלימות (רק ששם זה אולי מבוים רוב הזמן).

2 ענפי "ספורט" אלו הם בעיניי מפגרים, נחותים, פרימיטיביים וילדותיים.

אבל שוב, זה רק אני ואני כמובן לא מכנה כך או חושב שכך הם כל החברים בשרשור הזה, כן? לא להיעלב.

אה, ועוד משהו: כל הקטע של להצמיד לאיגרוף ניחוח ג'נטלמני או רומנטי של יישוב מחלוקות כמו פעם? נו באמת.

פורסם

מזכיר לי נהג ראלי צרפתי כלשהו ששלט בענף שלו בערך עשור,

אבל הסגנון שלו כל כך יעיל ומשעמם שאתה נרדם תוך כדי מירוץ... נו, איך קוראים לו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

וכן, גם ה- MMA אותו הדבר מבחינת האלימות (רק ששם זה אולי מבוים רוב הזמן).

לא מבוים אלא אמיתי לחלוטין. תראה פעם UFC ותבין לבד מכמויות הדם/פיצוצים שזה אמיתי לגמרי.

פורסם

ה-UFC אולי לא, אבל ב-PRIDE וב-K1 לפניו היו המון קרבות מכורים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אין קרבות UFC מכורים. זה אחד מענפי הספורט שמגלגלים הכי הרבה כסף

בשנים האחרונות -התפתחות מטורפת קיבל הספורט מאז ימי פרייד העליזים.

הבחור שקנה את UFC דיינה וויט לא יסכן את מעמדו במכירת קרבות.

פורסם

המציאות עולה על כל סרט:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4654207,00.html

הנה דברים ש"האיש הרע" אמר אחרי הקרב:

- הודה לאוהדים של הספורט ןהביע הערכה ליריב

- כששמע שהיריב היה פצוע, כבר הכריז שהוא רוצה קרב נוסף (ידחה פרישה וייסכן מאזן מושלם).

הנה מה שהבחור הטוב פאקיאו עשה:

- אמר שהוא היה צריך להיות המנצח בהכרעה

- הסתיר פציעה רצינית לפני הקרב למרות חובת דיווח. (כבר תובעים אותו מהמרים ב5 מליון נכון לעכשיו)

- עוקץ את היריב שלו בנוגע לחיו האישיים (מעורבותו עם החוק ליתר דיוק)

anK087q_460s.jpg

החיים זה לא הוליווד. אין שחור ולבן.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

באנגלית קוראים לזה SORE LOOSER, פה זה תרתי משמע. :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...