Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בטיפול האחרון שעשיתי אמר לי המוסכניק שברכב עושים טיפול כל 15,000 ק"מ כי המנוע לא עושה בוצה (משהו כזה לא הבנתי). הרכב עומד היום על 164,300 ק"מ.

1. האם זה נכון או עושים כל 10,000 ק"מ?

2. הוא שם לי (בהסכמתי כמובן) שמן מקורי של טויוטה 10/30 כזה: 13989300040-1 (1).jpg וגבה על זה עוד 100 ש"ח. האם יש טעם בזה? מבחינתי זה לא הפרש משמעותי.

3. מאז הטיפול עשיתי 9,000 ק"מ. אתמול בדקתי שמן וראיתי שחסר טיפה מתחת למקסימום. האם זו צריכה נורמלית?

4. האם כדאי להשלים עם שמן של חברה אחרת, או לקנות את המקורי שעולה 180 ש"ח ולהוסיף ממנו?

תודה

פורסם

1. אם משתמשים בשמן מנוע מבסיס סינטטי מלא ניתן לבצע טיפול כל שנה או 15,000 ק"מ. עם שמן מנוע חצי סינטטי או מינרלי הייתי יורד ל 10,000 או שנה.

2. השמן הנ"ל הוא שמן טוב שיעשה את העבודה. עם זאת וכמאמר הפרסומת "זה טוב אבל זה לא מצויין" מדובר בשמן 10W30 מינרלי או חצי סינטטי. שמן סינטטי מלא מחברה גדולה שעומד בתקן ובצמיגות שקבע היצרן יהיה טוב יותר.

3. צריכת השמן שלך מצויינת, זו צריכת שמן אפסית.

4. לא להשלים, להמשיך כרגיל עד הטיפול ולהחליף.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין דבר כזה "השמן הכי טוב".

טיפולים בזמן + פילטר שמן מקורי + שמן מחברה גדולה ומוכרת, על אחת אם הוא סינטטי מלא העומד בצמיגות ובתקן שקבע היצרן יעשו את העבודה בצורה הטובה ביותר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

מקפיץ. אני מתעתד לעשות טיפול בחודש הקרוב.

איזה שמן צריך לשים, והיכן ניתן לרכוש?

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

במקרה שלך הייתי יורד ל-5W30 בגלל שאין איבוד שמן בין טיפולים.

כמובן סינטטי מלא כמו שאיתמר המליץ. זה למשל אחלה שמן באחלה מחיר:

http://www.justmotor.co.il/products/707501/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-EUROL-PLX-5W30-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%98%D7%99-%D7%9E%D7%9C%D7%90

וכמובן פילטר שמן מקורי:

http://www.justmotor.co.il/store/129676/%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-98-00

Stay Dirty

• תוכן חדש...