Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גם אתה מפצה את עצמך באמירה הזו, קח בחשבון.. אתה מצליף באלו על כך שהם יכולים לקנות ואתה לא. ;)

להפך, אני מצליף בעצמי על חוסר היכולת להבין את ההיגיון ברכישה כזאת.

אני יכול לקנות את הרכב, אבל למה לי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תברר מה נמצא מאחורי המילה "הגיון" ותגלה שהיא ריקה מהתוכן שנוצק לתוכה במהלך תולדותיה. הגיון שייך אך ורק לעולם הלוגיקה והמתמטיקה. בעולם האמפירי אין "הגיון", יש רק מרדף אחר תענוג.

:idea:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אז אתה אומר בעצם שאתה לא יודע להסביר למה אתה חושק בסמלי סטטוס, במקרה הזה אאודי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי לא כדאי לי, אחרת גם אני אתחיל לחשוק בדברים שהם סתם יקרים.

פורסם
אולי לא כדאי לי, אחרת גם אני אתחיל לחשוק בדברים שהם סתם יקרים.

כולנו רוצים בתוך תוכנו, אין טעם להתנגד לכך. הנפש בנויה לזה.. :twisted:

פורסם

מסכים, ואוסיף ציטוט מזכרוני: "אלמלא יצר הרע, לא היה האדם בונה בית, ולא נושא אשה, ולא מוליד ולא עוסק במשא ומתן. כל מה שהאדם עמל הוא בגלל קנאת אדם ברעהו."

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כולנו רוצים בתוך תוכנו, אין טעם להתנגד לכך. הנפש בנויה לזה.. :twisted:

אני רוצה המון כסף וכח, אבל אני לא רוצה וצריך דברים שרק יגרמו לי להראות בעיניי אנשים מסויימים כאילו יש לי כסף או כח.

מסכים שנולדים עם הדחף לרצות מה שיש לאחרים.

פורסם
אני רוצה המון כסף וכח, אבל אני לא רוצה וצריך דברים שרק יגרמו לי להראות בעיניי אנשים מסויימים כאילו יש לי כסף או כח.

מסכים שנולדים עם הדחף לרצות מה שיש לאחרים.

מי שמצטנע אינו אלא מתרברב: הסתכלו עלי, כמה שאני צנוע! ואם הוא צנוע בסתר הרי שנפשו שלו יודעת על כך ומרעיפה על עצמה סופרלטיבים: אוי, כמה שאני צנועה! הבנת מה אני מנסה לומר? :roll:

פורסם

לשלם יותר כסף, על רכב שנותן לך פחות (ביצועים, מרחב, אבזור), כדי להרשים אנשים אחרים ("סטטוס")?!

פעם מכוניות סלון באמת נתנו אבזור שלא היית מוצא במשפחתיות, כולל אבזור בטיחות. ההבדל ברמות הגימור היה מאוד מאוד מורגש.

היום, באמת, מה עדיפה A3 1.4 על לאון 1.8FR?

אולי כן ואני לא יודע.

אבל מבחינת סטטוס... אני לא חושב שמי שנוסע ב-A3 מסתכלים עליו כיותר בעל אמצעים. זה לא שהמכונית עושה מי-יודע-כמה רושם.

אם מישהו נוהג ב-A6 או A8, יש בזה אמירה.

ב-A3... לא חושב.

באותו המחיר?

הייתי לוקח את ה A3 בלי לחשוב פעמיים

ואם בכל זאת תחשוב פעמיים, למה היית לוקח A3?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מי שמצטנע אינו אלא מתרברב: הסתכלו עלי, כמה שאני צנוע! ואם הוא צנוע בסתר הרי שנפשו שלו יודעת על כך ומרעיפה על עצמה סופרלטיבים: אוי, כמה שאני צנועה! הבנת מה אני מנסה לומר? :roll:

בקיצור, גאוותן הוא גם מי שנוסע באאודי RS8 וגם מי שנוסע בפיאט אונו.

הגיוני.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)
בקיצור, גאוותן הוא גם מי שנוסע באאודי RS8 וגם מי שנוסע בפיאט אונו.

הגיוני.

אין הגיון חמוד, כבר רשמתי.. אולם יש עקביות: הבחור עם האונו מפנטז על איטלקייה אחרת לגמרי, או על בחורה איטלקייה, או גם וגם (הכנס גורם מענג כאן). אה, ואם הוא בוחר להצטנע, ראה למעלה.. זה כבר אוף-טופיק לגמרי, אבל תאמין לי שנכנסתי בסוגיות הללו בעובי הקורה. :)

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כן, אבל אתה לא הבנת מה אני מנסה לומר.

הצורך בסמלי סטטוס הוא לא כמו הצורך הבסיסי "ליישר קו" עם הסביבה ואפילו לרצות הצליח ולהתעלות עליה. ככה לפחות אני חושב.

במקום לרצות להיות יותר טוב מהשכן, זה לרצות לשיחשבו שאני יותר טוב מהשכן בלי קשר למצב האמיתי שלי בהשוואה אליו.

בגלל זה לדעתי תענוג נטו מהישיבה מאחורי סמל של אאודי (בלי להתייחס ליתרונות הפיזיים של המכונית) לגיטימי לחלוטין אבל לא אמיתי כמו ההנאות האחרות שהרכב מאפשר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...