Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בקשר למאזדה 323F

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו כבר 4 חודשים(אני יודע שלוקח לי הרבה זמן אבל אני לא ממהר)

מצאתי לאחרונה מאזדה 323F שנת 92 יד 5 עם 220 אלף קילומטר אבל מנוע חדש שעבר רק 60 אלף קילומטר.

האם זה אוטו טוב? אמין ברמה סבירה? ומה המחיר שבערך שווה להציע על הרכב הזה?(חשבתי להתחיל מ9 ולעלות כי זה מנוע מוחלף ויד 5)

אני צריך עזרה די מהר כי נאי נפגש עם המוכר מחר בבוקר.

תודה

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

לא מומלץ

אומנם זהו רכב טוב ואמין.. אבל לפי איך שנראה פה האוטו עבר המון ידיים

ואפילו הוחלף מנוע, לעלות יותר מ9 אלף לא שווה..

ותחשוב מה יהיה כשתרצה למכור אותו.. (יד שישית?!)

לדעתי תמשיך לחפש, תמיד יש מציאות, לא חסר !

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם
לא מומלץ

אומנם זהו רכב טוב ואמין.. אבל לפי איך שנראה פה האוטו עבר המון ידיים

ואפילו הוחלף מנוע, לעלות יותר מ9 אלף לא שווה..

ותחשוב מה יהיה כשתרצה למכור אותו.. (יד שישית?!)

לדעתי תמשיך לחפש, תמיד יש מציאות, לא חסר !

אחי לא מעניין אותי מה יהיה כשאני ארצה למכור אותו שיכול להיות עוד שנתיים או 7 (יכול להיות שאני אעביר אותו לאחי כשיהיה לו רישיון אז הוא לא יצא מהמשפחה כל כך מהר.

ולמרות מה שכולכם אומרים בב"ש אין מציאות!!!(כמעט) האנשים פה לא שומרים על המכוניות שלהם כמו האנשים במרכז הארץ ורוב האנשים באזור בקושי עושים טיפולים תקופתיים לרכב(חאפרים).

לדוגמה דוד שלי שבמקום להחליף טרמוסטט באוטו שלו הוא עשה מעין מפסק בתוך האוטו והפעיל אותו כל פעם כשהאוטו התחמם, בסוף הלך לו גם המאורר וזה עלה לו פי 3 מהמחיר שהיה אמור לעלות לו בהתחלה(הוא שרף חוטים במנוע).

בב"ש אין מציאות טובות ואני לא ממש יכול להגיע למרכז ולחפש רכבים.

נ.ב אם מישהו שגר בראשון לציון מוכן לעשות לי טובה אז אני אני אודה לו מאוד ואפילו אתגמל אותו אז לשלוח לי הודעה פרטית.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
מישהו??? כבר יומיים אף אחד לא עונה....

אני באמת לא מבין איזה סוג של תגובות אתה מצפה לקבל לשאלה האחרונה שלך... :roll:

צודק, תקנה רכב שחוט, במצב מכני גרוע במחיר גרוע. הרי בבאר שבע אין אנשים שאוהבים מכוניות ויודעים גם לשמור עליהם.

אחרי זה תשלם על זה בדם, יזע ודמעות.

אם אין מכוניות נורמליות בבאר-שבע, סע למרכז. אני מאמין שביום מרוכז תוכל לבדוק לפחות 6 או 7 מכוניות מאזור המרכז, ולבחור אחת במצב טוב שמתאימה לך. לא שאני חושב שבמרכז מצב הרכבים טוב יותר, אבל...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...