Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת איך מחליפים את המים ברדיאטור במאזדה 3?

קראתי קצת פה בפורום, ראיתי שצריך לפתוח את הצינור התחתון של הרדיאטור (אלא אם כן יש פקק במאזדה 3 ?)

להעביר את הבורר של המזגן לחימום (במאזדה זה בקרת אקלים שנכבית עם הרכב, מה עושים במצב כזה?),

הבנתי שצריך גם לשטוף במים רגילים את כל המערכת לפני שאני שם את המים ?

בנוסף, במידע ואני עושה את זה על מדרכה, למים שהיו במערכת אין בעיה שישפכו על הרצפה ? לא יעשו כתם/נזק כלשהו ?

אשמח לשמוע את התהליך המלא של החלפת הנוזל ברדיאטור.

תודה .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

תודה רבה,

שאלה נוספת,

מה עדיף, צינורות סילקון או גומי ?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

בנוסף, במידע ואני עושה את זה על מדרכה, למים שהיו במערכת אין בעיה שישפכו על הרצפה ? לא יעשו כתם/נזק כלשהו ?

אשמח לשמוע את התהליך המלא של החלפת הנוזל ברדיאטור.

תודה .

אל תגרום לכך שנוזל הקירור שנמצא במערכת יזרום אל הכביש , אל האדמה או אל הרצפה .

אסוף את הנוזל המשומש למיכל והעבר אותו למחזור , כל זמן שזה נוזל קירור ולא מים רגילים הוא רעיל מאוד.

• תוכן חדש...