Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בפורום ואשמח לייעוץ שיוכל לעזור לי באמת.

הייתה לי סיאט אביזה 2010 ספורט 3 דלתות ולפני כחודש מכרתי אותה והזמנתי איביזה 2015 1.2 FR ,

כידוע לי שבמערכת המקורית שהייתה לי הייתי צריך להוסיף מנחת RCA על מנת לחבר מגבר.

ביום ראשון הקרוב אמורה להגיע לי הרכב החדש והצלחתי להוציא מהחברה חבילה הכוללת מולטימדיה חיישני רוורס וכו'

השאלה שלי האם גם במסך המולטימדיה שמקבלים מהחברה יהיה לי הצורך במנחת RCA או שישנם חיבורים למגבר?

שאלה נוספת הקשורה בנושא - יש לי שני מגברים:

1) מונובלוק Schirocco V-15

2) 4 ערוצים BOSS R2504 1000W

תוכלו לתת לי המלצה על קבל מתאים ? וגם ציוד מומלץ (סאב , 6/9 , קומפוננט) .. תודה מראש לעוזרים

פורסם

לא יודע מה יש למולטימדיה שמקבלים מהחברה. אם זה זהה בכל המקרים אולי מישהו עם הרכב יוכל להגיב כאן, אם לא כשתקבל את הרכב תגלה.

קח את שני המגברים האלה וזרוק אותם לים.

טוב אולי אפשר למכור אותם תמורת כמה גרושים ולקנות משהו נורמלי בתוספת כסף.

אין לך שום צורך בקבל.

6X9 מיותר אם אתה שם סאב.

מה התקציב (כולל/לא כולל התקנה)?

פורסם

אין לי צורך בלזרוק אותם כמו שאתה אומר.. אני קניתי את המגבר של הבוס והוא נותן עבודה מדהימה,

בנוגע למונובלוק קיבלתי אותו בחינם אז כך שלא יכלתי להיות שותף בבחירה..

אני יודע שאין לי צורך בקבל אלא רק אם יש נפילות מתח, אך הוא גם לא מזיק אז אני מעוניין להוסיף ליתר ביטחון.

התקציב שלי הוא בערך 2,500 בשביל סאב , 6/9 , קומפוננט וקבל. להתקנה אין לא דואג כרגע..

אני מחפש ציוד איכותי בלי קשר למגברים כי אותם כבר יש לי אז אשמח להמלצות בסכום הזה!

פורסם

גם כשיש נפילות מתח הוא לא מהווה פתרון מוחלט. מדובר בצרכן חשמלי נוסף.

אני מסופק שהמגברים האלו מספקים את הערך המוצהר שלהם, כך שלא אמורה להיות לך בעיה בכלל.

ככיוון כללי, הייתי מחפש קומפוננטים בכ-1000-1200 ש"ח (מורל וירטוס, הרץ ESK, פוקאל PS165 ועוד).

מזכיר שוב, שאין יתרון ל-6X9 ע"פ רמקולים 6.5 במקרה שקיים סאב. אבל הייתי ממליץ לקחת משהו תואם לחברה ממנה תרכוש את הקומפוננטים עד 500-600 ש"ח.

מה שמשאיר לסאב 700-800 ש"ח (מורל פרימו, JBL GT5, אלפיין SBG נראים לי כמו אפשרויות רלוונטיות).

בנוסף, בדוק מה יש לספונסרים להציע בשרשורים הדביקים, ואם אתה פתוח למוצרים יד שניה, חפש ציוד גם בתת הפורום המתאים.

• תוכן חדש...