Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי זו עלילה של האטיופים עם המיקרוגל או חוצנים מהחלל החיצון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כשנכנס בך אוטובוס במהירות מספיק גבוהה אתה תעוף קדימה גם אם תניח עוגן על הבלמים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ניקו ממך ציפיתי ליותר.

ההודעה הכי מצחיקה בשרשיר ואתה בא ומפנצ׳ר?

פורסם

אולי הנהג אוטובוס היה יושן התקרב ואתה חשבת שיש תאונה ורצית לגנוב רמזור כדי שלא

ואז אם היה מצלמה היה מצלם גם את האוטובוס [כי זה מכוון שאמבולנס דוחף לצומת]

ואם לא היה מצלמה אז לא יהיה דו"ח כי אמבולנס זה כח עליון הוא מחליט עליך.

אם תכתוב כאן מספר רכב שלך תאריך מקום ושעה ואיך בדיוק היה הכל אפשר לשלוח למשטרה לבירור,

לפעמים מגלים שהנהג אמבולנס הוא צעיר ועושה צ'קלקה לא בשביל פצועים אלא בשביל הבחורה מאחורה.

The first one to get angry loses

פורסם
ניקו ממך ציפיתי ליותר.

ההודעה הכי מצחיקה בשרשיר ואתה בא ומפנצ׳ר?

סלואורייד לקח את תפקיד הטרול, אז אני נוטרתי כקפטן. אני אוהב להיות קפטן [או דני נוימן לחובבי הספורט]:

Captain_obvious.jpeg

אגב, נגרם לו נזק לרכב כי נכנס בו אוטובוס. יהיה עליו לגשת למוסך, וכנראה שלשלם כסף עבור התיקון.

פות"ש, מאיזה סוג היה האוטובוס שנכנס בך?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...