Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה, כמו שחשבתי.. הלבן אולי הוא גם שאריות של משהו? תנסה לגרד עם משהו. אם זה הצבע יסוד של האוטו אז אתה אולי יכול להסתפק בלהשיג טיפה צבע ולטשטש שמה טיפה. או להשאיר את זה ככה, תלוי כמה זה מעניין אותך

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אתה רואה שהנזק הרבה פחות נורא?

קודם כל הייתי מנסה לראות מה זה הלבן הזה, צבע היסוד או שאריות של הפוליש.

דבר שני וכמו שהמליצו לך, שיוף עדין, החלקה של השריטה וצביעה באמצעות מכחול יטשטשו את זה מאוד, מ2-3 מטר כבר לא יבחינו בזה.

ניתן לרכוש צבע אצל ברק או טופ קולור בתל אביב, פחית גדולה עולה 70 ש"ח. לחילופין אם תאתר את קוד הצבע של הרכב (נמצא על לוחית מתכת בתא המנוע או על אחד ממשקופי הדלתות הקדמיות) תוכל להזמין קיט תיקון מאי-ביי בכמה עשרות שקלים. יש לי בקבוקון כזה שהזמנתי לפני 4 או 5 שנים שעדיין משמש אותי לתיקונים נקודתיים הנגרמים מחוסר כבוד לרכוש של בהמות ישראליות מצויות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הלבן זה צבע היסוד בוודאות, הוא היה קודם וגם לאחר מכן, ניקיתי היטב לפני ולאחר הפוליש עם ספוג ושמפו ייעודים לרכב והלבן עדיין נשאר. מה כולל קיט התיקון מלבד הצבע?

פורסם

הקיט שהזמנתי בזמנו כלל פדים אלכוהול לניקוי, ניירות שיוף, מכחולים עדינים, צבע יסוד, צבע לפי קוד צבע, בקבוקון לקה ומקשה. כל זה עלה פחות מ 50 שקלים כולל משלוח עד הבית, אם אני לא טועה השם של המוכר באיביי היה scratch doctor או משהו כזה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אל תעשה שום תיקונים הנזק מזערי ביותר. צביעה נקודית בלתי אפשרית. יהיה צורך לצבוע חצי מהכנף וחלק מהטמבון כדי למזער את הבדלי גוון הצבע. בכל זאת יהיו הבדלים מנסיון.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...