Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השאלה היא בכותרת.

המצב הוא כזה:

יש לי שני פדים - כתום (גס) ולבן (עדין לפיניש)

יש לי גם שני מוצרי פוליש: ULTIMATE COMPOUND ו-ULTIMATE POLISH של מג'.

מכאן יש סה"כ 4 קומבינציות אפשריות.

ברור כי הישום של COMPOUND עם פד כתום יתן חיתוך הרבה יותר גס מהשילוב של POLISH עם הפד הלבן.

השאלה המעניינת היא איזה שילוב יתן חיתוך יותר גס/עמוק:

- ULTIMATE COMPOUND עם הפד הלבן

- ULTIMATE POLISH עם הפד הכתום

אני רוצה ליישם כמה שיותר רמות חיתוך שונות כדי להוריד את המינימום האפשרי בהתאם למצב הפח בכל פנל ופנל.

מה דעתכם?

פורסם

היות ומדובר בפוליש ידני, אזי שאת האולטימט פוליש כבר הייתי פוסל על הסף, לא באמת תראה איתו שיפור. גם עם פולישר ייעודי השיפור זניח ומיותר אלא אם כן אתה פדנט.

כך, שאתה נשאר עם 2 אפשרויות לדעתי.

אני מאמין שאין לך גישה למד עובי צבע, אז, הייתי מתחיל עם הפד העדין בשילוב קומפאונד ובודק מידי כמה מעברים. אין התקדמות? עובר לפד הגס.

שוב,

אישית? בעבודה ידנית כמעט ולא תראה הבדל. ודווקא בשילוב הגס ביותר תוכל להגיע לתוצאות יחסית מהר. אתה לא עובד עם פולישר או מכונה רוטורית, לא הייתי חושש כלל מאיבוד עובי לכה.

M-TECH E46

פורסם

אולטימייט ופד כתום יתנו לך את המענה.

אין לך מה לדאוג לגבי עובי של צבע בעבודה ידנית, אלא אם יש לך single stage או שהרכב עבר לא מעט פרוייקטים לפני כן.

מניח שמדבר על הפד של הקס לוגיק או לייק קאנטרי, במקרה כזה וותר על הצד עם השקעים ועבוד עם הצד השטוח, מנסיון.

רוצה להעמיק את החיתוך?

קנה פדים ממיקרופייבר של מגווירס, הם נותנים אפילו יותר קיק מההקס/לייק הידניים.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה לעונים

אולטימייט ופד כתום יתנו לך את המענה.

אין לך מה לדאוג לגבי עובי של צבע בעבודה ידנית, אלא אם יש לך single stage או שהרכב עבר לא מעט פרוייקטים לפני כן.

מניח שמדבר על הפד של הקס לוגיק או לייק קאנטרי, במקרה כזה וותר על הצד עם השקעים ועבוד עם הצד השטוח, מנסיון.

sciPoPo לא הבנתי משהו:

1. אז אתה מתכוון ל

קומפאונד, נכון?

2. אכן מדובר ב-

אפליקטור פוליש ידני Chemical Guys Hex Cut

אז אתה אומר להפוך אותו ולא להשתמש בחלק היעודי? היתכן?

תודה

פורסם

מחזק את החברים מעלי , אם כבר אתה עושה פוליש ידני , אתה חייב להשתמש בחומר האגרסיבי ביותר יחד עם הפד הגס ביותר ועדיין אחרי המון עבודה על כמה ס"מ רבועים יהיו הבדלים , אבל לא גדולים.

• תוכן חדש...