Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי קרבורטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. כמה עולה ניקוי קרבורטור? 2. כמה עולה שיפוץ קרבורטור? 3. מה ההבדל בין ניקוי לשיפוץ קרבורטור?

ומה ההבדל במחיר בין אם משפצים ומנקים לי את שלי לבין אם מתקינים לי קרבורטור משופץ אחר?

פורסם
1. כמה עולה ניקוי קרבורטור? 2. כמה עולה שיפוץ קרבורטור? 3. מה ההבדל בין ניקוי לשיפוץ קרבורטור?

ומה ההבדל במחיר בין אם משפצים ומנקים לי את שלי לבין אם מתקינים לי קרבורטור משופץ אחר?

איפה צביקה שצריך אותו?!

ניקוי עולה בערך 250 שקל, שיפוץ תלוי במה צריכים להחליף, והבדל בין ניקוי לשיפוץ תמונה בשאלה, מה ההבדל אם אתה משפץ את הבית שלך, או מנקה אותו? :-)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שלום רב!

1-מחיר קבל בה.פ ו/או בטלפונים הרשומים בחתימה!

2-ניקוי כולל שיפוץ וכוון CO וכוון הצתה!

3התשובה ב-2 !

4-אין הבדל באם משפצים את שלך, או מרכיבים משופץ, ההבדל הוא בחסכון בזמן לך, ולבעל המקצוע!

אנא ציין איזה סוג רכב ברשותך?

איזה שנת יצור?

מה גודל המנוע?

ופרט ,בהרחבה,

את הבעיות שבגללם הינך זקוק לניקוי שפוץ וכוון קרבורטור!

המחיר הוא ללא התחייכות מצידך, וכדאי לבוא גם מבאר שבע לנתניה!

בברכה וחג שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...