Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

היום שטפתי את הרכב בפעם הראשונה אחרי תשעה ימים שהוא אצלי.

למרות שניסיתי לשמור עליו כמה שרק אפשר ולהחנות אותו תמיד כמה שיותר רחוק ממכוניות אחרות, גיליתי שמישהו פתח את הדלת האדומה שלו על האוטו שלי והשאיר נקודת כניסה כזאת שנראת כמו קילוף של הצבע המקורי, למזלי הצבע האדום שהיה מרוח על הדלת ירד מאוד בקלות בשטיפה, אבל מפריע לי שהרכב שבוע על הכביש וכבר יש לי חור בדלת.. הצבע המקורי של הרכב הוא לבן פנינה והצבע של החור מבפנים הוא לבן כמו סיד/גבס.

השאלה היא האם יש דרך לתקן את זה בלי צביעה כללית וכמה יעלה לי התענוג הזה?, אני מודע לכל האנשים שיגידו לי שזה בקושי נראה לעין ושיהיו עוד הרבה אבל אם יש דרך שלא תקרע לי את הכיס ויהיה אפשר לסדר את זה אז לפחות שרק הכיס יסבול :-(

זאת התמונה, אני מקווה שמספיק ברור

https://imageshack.com/i/idWvZozbj

את האמת שהזהירו אותי שהשריטה הראשונה היא הכי כואבת אבל לא חשבתי שהיא תקרה כל כך מהר:-(

שבת שלום

עריכה אחרונה על ידי eran89
פורסם

לדעתי, טשטוש עם לכה ייתן תוצאה יפה מאוד.

פשוט קח מברשת קטנה כמו של קוסמטיקאית ותיישם על החור הזה לכה עד כיסוי.

תן לעסק להתייבש כמה ימים, ולאחר מכן תיישם פוליש עדין בשביל לטשטש את התיקון .

• תוכן חדש...