Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גג פנורמי איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי סיאט איביזה דגם ספורט עם גג פנורמי שנה 2011

אתמול בצהריים החלטתי לסגור את הגג הפנורמי ברכב לאחר שהתחילו הגשמים והרוחות , כעבור מספרת שעות יצאתי עם הרכב לסידורים והחלטתי לפתוח את הגג בחזרה דרך הכפתור בתקרה .

להפתעתי לא הייתה תגובה והגג לא עלה בחזרה , בלחיצת הכפתור שומעים קליק של חשמל אבל אין תגובה .

נסיתי דרך השלט בלחיצה ארוכה , זה לא עזר .

אשמח לקבל קצת מידע על תקלה זאת על מנת שאני יבוא עם ידע למקומות המטפלים בבעיה זאת , איזה מקומות מטפלים בבעיית הגג הפנרומי ?

אני גר בנצרת עילית .

תודה לעונים .

פורסם

אני מאמין שהתקלה נובעת בסך הכל מבעיית חשמל, כנראה שנפגע הפיקוד הראשי של הגג \ המנוע שמזיז אותו.

תצטרך אולי להחליף מנוע, אולי להחליף פיקוד, ואולי זה בסך הכל חוט חשמל פשוט.

לצערי דרך הפורום אי אפשר להציץ ותצטרך לגשת לחשמלאי רכב.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

ערב טוב

התקלה שאתה מתאר נשמעת כמו תקלה של מנוע סנרוף תפוס, גש למוסך הצפון בנצרת אני מאמין שיפתרו לך את הבעיה במהירות ומקצועיות, במידה ומנוע הסנרוף המקורי יקר ואתה מעוניין להחליף למשומש אתה מוזמן ליצור איתנו קשר יש לנו כמה עשרות של איביזות לפירוק ואני בטוח שתוכל למצוא אצלנו את המנוע הזה מרכב חדש יחסית ובמחיר טוב ( כמובן רק במידה וזה יתגלה כבעיה במנוע הסנרוף).

כמו כן אתה יכול לבקש מהמוסך שיביאו לך מנוע משומש הם עובדים איתנו ומקבלים מאיתנו סחורה מספר פעמים ביום.

בהצלחה...

פורסם

לא נשמע לי הגיוני שהמנוע הזה הולך כל כך מהר - כמה הוא כבר עובד?

יתכן שהמנוע או משהו שם תפוס - יש לשחרר, לנקות ולגרז.

כמובן שבמוסך יעדיפו להחליף מנוע....

• תוכן חדש...