Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הרכב היה מלא עם חול. כבר היה מגעיל להסתכל\ לנהוג עליו, מזל שיש לי מקציף 50.

הלכלוך ירד ללא קושי, במיוחד שבוצע השלב הזה- PRE WASH- SNOW FOAM .

אני קודם עושה SNOW FOAM, נותן לו לשבת כמה דקות ושוטף, וממשיך ל- 2 דליים וכו'.

מה שחרא זה שהפלאפון מצלם סירטון בזום.

אני לא יודע איך לתקן את זה כי בזום קשה לצלם תמונה רחבה, אלא אם משהו מצלם ומחזיק את הפלאפון במרחק גדול ממני.

ותודה :).

עריכה אחרונה על ידי rsm130d
פורסם

MAROLEX MASTER 1500- הוא מרסס פשוט ולא מקציף.

מה שכן, אפשר לעשות לו שידרוגים שונים בשביל להסב אותו להיות מקציף כמו שעשה הבחור הזה:

* המרסס הזה יותר מתאים למי שאוהב להתעסק בעצמו DIY, כי צריך לקנות פייה ולהתעסק עם הצינורית אוויר ועוד כמה דברים עד שבסופו של דבר מגיעים לתוצאה של מרסס מקציף.

*מי שאין לו כוח להתעסק (ואולי גם בסוף להתאכזב) עם כול העבודה הזאת, אז יש את המקציף המוכן FM10.

פורסם

לשימוש אישי ביתי (רכב אחד, שטיפה פעם בשבוע, בלי חשמל , קומפרסור ) אתה ממליץ על הגלוריה 10? או שיש דגם אחר מומלץ יותר?

פורסם

מה הקטע עם הלחץ אוויר בגלוריה? אני לא כ"כ מבין מה הסיפור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

Nadav83- אני לא יכול להמליץ או לא להמליץ כי המקציף יקר, ותעשה את השיקוליים בעצמך.

בכול מקרה, מדובר במקציף FM10 בעל קיבולת מיכל של 1.5 וחצי.

מתוך ה-1.5, אתה ממלא 1ליטר מים + שמפו קצף ומתחיל לפמפם עם הידית ולרסס קצף.

קח בחשבון שבשביל להקציף את הרכב כמו שצריך, אתה צריך להכין ספייר ליטר מים+ שמפו.

ככה שיוצא שאתה מרסס 2 ליטר קצף.

** אין לו חיבור קומפרסור, אבל זה גם לא כול כך חשוב בגלל נפחו הקטן.

dorsht-אתה מדבר על מה שכתבתי בהודעות הקודמות? אם כן, אז אין שום בעיה.

הכול עובד מצויין.

פורסם

אני לא מבין למה צריך את הלחץ אוויר בגלוריה, מה זה נותן?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דרוש לחץ אוויר בשביל שייצא קצף.

כמה שלחץ אוויר יותר חזק, ככה יוצא מקסימום קצף לאורך זמן רב יותר.

כמובן שזאת לא הגדרה מדוייקת, אשמח לתיקון.

פורסם

ראיתי שיש תותחים שעובדים על לחץ מים ולא אוויר. לא מחברים קומפרסור, אלה מחברים למכונת שטיפה בלחץ גבוהה.

אשמח להסבר קצר מה ההבדל בין שתי השיטות

פורסם

המטרה של ה- SNOW FOAM זה להוות את השלב המקדים של ריכוך הלכלוך.

יש אנשים שיש להם מכונת שטיפה בלחץ, אז הם עוד קונים אקדח קצף ומחברים אותם יחד. זה נראה ככה:

TotalBMW-UltimateSnowFoam.jpg

הקומבינציה הזאת מצריכה חיבור חשמל ומים.

ויש אנשים שמשתמשים במקציפים ידניים כגון FM 10 \ FM50 וכדומה.

אותו דבר, מרסס קצף, מחכה כמה דקות (הלכלוך החלש יורד עם הקצף\ הלכלוך החזק מתרכך), שוטף את הרכב, לאחר מכן ממשיך כרגיל- שיטת 2 דליים .

היתרון הגדול של זה, שזה ניידות. אתה יכול להקציף את הרכב בכול מקום ובכול זמן שתרצה, ללא להיות תלותי בשום דבר.

בחו"ל זה עובד חזק כי אנשים שם נכנסים למכון שטיפה בשימוש עצמי ומקציפים את הרכב וכול התהליך הזה.

בכול מקרה, כול אחד ומה שנוח לו.

פורסם

היות ואני הולך לנקות את הרכב רק בחניה הפרטית שלי השאלה היא מה יהיה

1) קל יותר

2) טוב יותר לרכב

ממה שהבנתי אחרי הריסוס הידני צריך לשטוף את הרכב ב2 דליים, ובמידה ויש לך מכונה לשטיפה בלחץ אז אחרי הקצף פשוט מורידים את הליכלוך עם זרם מים בלחץ. הלחץ מזיק לרכב?

• תוכן חדש...