Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחיר אחרי מיקוח שהציעו לי בישראל על המבצע (M) הוא 14 אלף ש"ח יותר מהמחיר הרגיל.

זה עדין יותר טוב מ30 אלף ש"ח תוספת שהם רצו על הקיט M לפני כמה שנים, אבל זה לא בחינם.

בכל אופן, אני אעשה קצת סדר: בישראל מוכרים היום 116i ו 118i. באירופה מוכרים 114i, 116i, 118i ועוד כמה דגמים.

הגרסה של 116i תהיה מעתה 118i והגרסה של 114i תהיה מעתה ה116i.

מה שאומר שבארץ ימכרו את ה116i כגרסת בסיס, זו תהיה חלשה מה116i הנוכחית.

לא הבנתי, איך אפשר להפוך 114i ל-116i ?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ספק אם יביאו את ה-116i אחרי מתיחת הפנים, הרכב מוצע רק עם תיבה ידנית.

מקסימום יציגו "הורדת מחיר" ל-118i.

יש ייבואנים שעשו את זה, גם קרסו פרסמו "ירידת מחיר" לקשקאי החדש, אבל החליפו את מנוע ה-2 ליטר, במנוע 1.2 שבשאר דגמי רנו-ניסאן הוא מחליף בכלל את מנוע ה-1.6.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הבשורות הרעות הנוספות הן: דלק מוטורס ימשיכו לייבא את ה116i (כאשר כעת הECU אף מוגבל יותר ומופחת גדישה) אך המחיר יעלה.

ה118i תהיה בעצם ה116i הנוכחית וה116i שנמכרת היום בארץ תהיה בעצם ה114i שעדין לא נמכרת פה.

כמובן הפרסומת מלאה בקיטים של M, ג'אנטים, פנסי קסנון ועוד. זכרו שאתם מקבלים את ה116i ערומה לחלוטין דרך "דלק מוטורס".

אין קסנון, אין ג'נאטים ואין שום קיט.

מה שאומר שרוכשי סדרה 1 מעתה לא רק ישלמו הרבה יותר כסף אך גם יקבלו פחות תמורה.

המחיר אחרי מיקוח שהציעו לי בישראל על המבצע (M) הוא 14 אלף ש"ח יותר מהמחיר הרגיל.

זה עדין יותר טוב מ30 אלף ש"ח תוספת שהם רצו על הקיט M לפני כמה שנים, אבל זה לא בחינם.

בכל אופן, אני אעשה קצת סדר: בישראל מוכרים היום 116i ו 118i. באירופה מוכרים 114i, 116i, 118i ועוד כמה דגמים.

הגרסה של 116i תהיה מעתה 118i והגרסה של 114i תהיה מעתה ה116i.

מה שאומר שבארץ ימכרו את ה116i כגרסת בסיס, זו תהיה חלשה מה116i הנוכחית.

זו ירידה בכח וברמה - אך המחיר לא יכול לרדת, כי אסור להם למכור בהפרש גבוה מידי ממכוניות יותר עממיות כמו גולף - הסיבה היא מיתוג.

מסקנה: הדגם הבסיסי יהיה חלש יותר ובאותו מחיר לפחות או יותר גבוה. מהנסיון שלי, זה יהיה יותר גבוה ככל הנראה בעוד 5 אלף ש"ח כתירוץ לתוספת אבזור מינימלית (בטח כל מיני הדגשות פלסטיק\קרום למיניהן).

אני אשמח אם נעקוב אחרי המחיר ונדביק אותו בשרשור כשיתקבל.

אתה מדבר כאילו אתה עובד בדלק מוטורס. אשמח לדעת את מקור המידע שאתה מציג כאן, בעניין המחירים. את המנועים ואת השינויים הצפויים אני מכיר.

כרגע, נראה שאתה משער.

אני לא אומר שאתה טועה, אין לי מושג מה יהיו המחירים, אני פשוט רוצה לדעת על סמך מה אתה מבסס את מה שאתה כותב.

תודה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אפתח בוידוי אישי; ב.מ.וו סדרה 1 היא אחת המכוניות האהובות עלי (והריאליות לרכישה מבחינתי) - ולכן, חיכיתי בציפיה רבה לראות את מתיחת הפנים, מאחר והפרונט של ה-1 הנוכחית הוא לא משהו, בלשון המעטה...

אז הפרונט טופל בהצלחה - ועל הדרך גם האחוריים, אם כי שם זה היה פחות נחוץ ואני לא בטוח עד כמה יש שם באמת שיפור, מאחר והפנסים נראים כעת יותר ב.מ.וו ופחות פולו, אך באותה מידה הם גם נראים קצת קוריאניים.

בין ההיילייטס:

-מנוע 3 ציל' ל-116i(במקום 114i שלא שווקה אצלנו). למרבה ההפתעה, משקלה של המכונית אינו קל יותר לעומת מנוע 4 הצילינדרים הקודם(כעת 118i).

-שינוי כינויי הדגם, כאשר בפועל 116i הופכת ל-118i ואילו 118i הופך ל-120i, עם עוד 7 סוסים(סה"כ 177).

-עוד 5 כ"ס ל-M135i, הספק זהה ל-M235i.

-חבילות ספורט/אורבן/M ספורט ממשיכות.

אפרופו משקלים, אחסוך מכם חיטוטים בתיק העיתונות של המכונית. אלו נתונים ל-3 דלתות ידנית, התוספת ל-5 דלתות עומדת על 5 ק"ג זניחים ולגיר אוטומטי 20 ק"ג;

116, 118, 120 - 1300 ק"ג

125 - 1350 ק"ג

M135 עומדת על 1430 ק"ג.

תמונות ונתונים תוכלו למצוא בקישור הבא; http://www.netcarshow.com/bmw/

ובקישור הבא תמצאו סרטון הממחיש הבדלים ויזואליים לפני ואחרי מתיחת הפנים;

נ.ב - אם כבר ב.מ.וו וסרטונים, לא יכלתי להשאר אדיש לפרסומת לסדרה 6 המחודשת במונקו 8)

אחלה סקירה, תודה

• תוכן חדש...